Gică Hagi a dat lovitura și a achiziționat unul dintre cei mai importanți jucători din Liga I. Transferul este oficial

Bordei Radu / 13.01.2022, 15:38
Gică Hagi a dat lovitura și a achiziționat unul dintre cei mai importanți jucători din Liga I. Transferul este oficial

Gică Hagi a reușit un transfer, a adus un atacant din Liga 1. Fostul mare internațional a mers pe aceeași rețetă aplicată până acum. Hagi a identificat un fotbalist care nu s-a regăsit la ultimele echipe, iar Hagi vrea să mizeze pe el. Mai ales că vorbim de un jucător de 22 ani, care mai are încă potențial.

Este un fotbalist care a trecut pe la mai multe echipe, dar nu a reușit să se integreze perfect. Gică Hagi crede că la Farul, fotbalistul va ajunge la potențialul său maxim. Regele crede mult în astfel de proiecte, să construiască fotbaliști.

Jucătorul transferat de Gică Hagi, din Liga 1. Regele pariază mult pe fotbalistul de 22 de ani

Robert Moldoveanu este un nume cunoscut în Liga 1. Jucătorul a trecut pe la echipe importante, Dinamo Bucureşti, FC Braşov şi Petrolul Ploieşti, dar nu a reușit să se impună la niciuna. A arătat momente de potențial, dar a și dezamăgit. Cu toate acestea, Gică Hagi crede că Moldoveanu poate arăta mult mai mult. Cifrele nu îl recomandă, însă, pe fotbalist.

În Liga 1, Moldoveanu a disputat 80 de meciuri, a înscris 6 goluri şi a oferit 8 pase decisive. Este fost internaţional U15, U17, U19 şi U21 al României. Fotbalistul a venit de la Dinamo, unde nu a reușit decât o pasă decisivă, în acest sezon. Fotbalistul de 100.000 de euro va avea o misiune grea, la Farul evoluează golgheterul actual al campionatului. 

Hagi a mai reușit un transfer important, în această perioadă. Va ajunge și Budescu la Constanța?

Hagi se anunță destul de activ pe piața transferurilor în această iarnă. L-a adus pe Michael Omoh, ultima data la Academica Clinceni. S-a zvonit și de un interes al „Regelui” pentru Constantin Budescu, care tocmai a plecat de la FCSB. Constantin Budescu este cunoscut pentru talentul său foarte mare, dar în același timp nu este genul de jucător care să depună mult efort. Iar acest lucru l-ar putea să facă să intre în conflict cu un antrenor pretențios, cum este Gică Hagi.

Ce motivaţie ar avea Budescu să vină să joace la Farul? De plăcere? Nu există aici placere, când eşti profesionist. Păi Hagi te aleargă 15 kilometri la un antrenament, numai plăcere nu este asta. Ăștia tineri, care au foame de performanță, acceptă. Dar este oare Budescu dispus la un asemenea efort?

Un jucător e realizat când a câştigat o cupă europeană şi a a jucat cel puţin la un Campionat European şi un Mondial, atunci poţi să zici că ai făcut ceva în fotbal, a comentat președintele Gică Popescu