Gică Hagi și Dan Petrescu au refuzat naționala, dar un coleg din „Generația de Aur” speră să ajungă selecționer: „Poate voi redeveni același antrenor” EXCLUSIV Playsport Live

Autori: Robert Zanfir, Bordei Radu / 11.01.2022, 18:54
Gică Hagi și Dan Petrescu au refuzat naționala, dar un coleg din „Generația de Aur” speră să ajungă selecționer: „Poate voi redeveni același antrenor” EXCLUSIV Playsport Live

Dorinel Munteanu a declarat la Playsport Live, mai în glumă, mai în serios, că ia în calcul să ajungă antrenorul echipei naționale. Întâi, Munti și-a propus să readucă Oțelul Galați în prima ligă.

Suporterii naționalei și-au legat speranțele de numirea lui Gică Hagi sau a lui Dan Petrescu la echipa națională. Cei doi au fost pe lista lui Răzvan Burleanu, care le-a și făcut ofertă. Cu toate acestea, cei doi foști mari jucători au refuzat postul lăsat liber de Mirel Rădoi. Cazurile au fost pe larg reliefate de Playsport.

Gică Hagi și Dan Petrescu au refuzat naționala, dar un coleg din „Generația de Aur” speră să ajungă selecționer

Dorinel Munteanu critică decizia lui Mirel Rădoi de a-și da demisia de la echipa națională. Cel mai selecționat jucător din istoria naționalei este convins că Rădoi, Cosmin Contra sau Răzvan Lucescu au primit prea ușor șansa de a-i antrena pe tricolori.

Munti și-a fixat ca obiectiv readucerea Oțelului în prima ligă. Își permite și o glumă. Spune că va viza postul de selecționer. Totul, după ce va reveni la cota din urmă cu zece ani.

„Nu înțeleg de ce Mirel și-a dat demisia. A greșit, toată lumea l-a sprijinit, chiar și când greșea. El, la un moment dat, punea mai presus ideile decât rezultatul, el voia spectacol, dar e foarte greu să faci asta, când pierzi. Ar fi trebuit să aprecieze că Federația l-a sprijinit mereu.

Am mai avut doi antrenori tineri, din valul nou. Nu cred că un antrenor tânăr are experiența să obțină, în acest moment, o calificare la un turneu final.

Cei trei nu puteau ajunge la națională, chiar nu aveau cum să vină. Păi, cei trei erau în echipa opusă, când Burleanu a candidat.

Ca o glumă, și eu mă gândesc și eu în 3 ani să fiu selecționer. Să duc eu Oțelul în prima ligă și poate voi redeveni același antrenor bun”, a declarat Dorinel Munteanu la Playsport Live.

Eu vreau un proiect pe termen lung, urmăresc să duc Oțelul în prima ligă. Eu sper să fiu sprijinit de toată lumea, putem face treabă. Am fost sentimental, iubesc Oțelul, aici am avut cele mai mari performanțe ca antrenor. Nu este ușor, dar așa este în viață. În doi ani sperăm să fim în prima ligă. Cu multă muncă și seriozitate, punem clubul la punct.
Dorinel Munteanu, la Playsport Live