O echipă de tradiție poate reveni în Liga 1: „Vreau în elita fotbalului românesc!” Anunț uriaș pentru suporteri | EXCLUSIV Playsport Live

Autori: Robert Zanfir, Bordei Radu / 11.01.2022, 18:32
O echipă de tradiție poate reveni în Liga 1: „Vreau în elita fotbalului românesc!” Anunț uriaș pentru suporteri | EXCLUSIV Playsport Live

Dorinel Munteanu a anunțat la Playsport Live că Oțelul Galați va reveni în Liga 1. Fostul mare mijlocaș al naționalei a anunțat și un termen în care speră să ducă la bun sfârșit proiectul său.

Dorinel Munteanu este antrenorul de numele căruia se leagă unul dintre cele mai surprinzătoare titluri din Liga 1. Munti a câștigat campionatul în 2011, într-o luptă cu echipe precum FCSB, Dinamo, Rapid, Poli Timișoara, CFR Cluj sau Vaslui.

O echipă de tradiție poate reveni în Liga 1: „Vreau în elita fotbalului românesc!” Anunț uriaș pentru suporteri

Dorinel Munteanu a dezvăluit la Playsport Live că va readuce Oțelul Galați în elita fotbalului românesc. Dorinel a avansat și un termen. În doi ani spune că se va bate cu granzii din Liga 1.

„Eu vreau un proiect pe termen lung, urmăresc să duc Oțelul în prima ligă. Eu sper să fiu sprijinit de toată lumea, putem face treabă. Am fost sentimental, iubesc Oțelul, aici am avut cele mai mari performanțe ca antrenor. Nu este ușor, dar așa este în viață. În doi ani sperăm să fim în prima ligă. Cu multă muncă și seriozitate, punem clubul la punct.

Eu vreau mult, de la an la an. Vreau în elita fotbalului românesc, nu doresc numai să revin în prima ligă. Oțelul este într-un moment financiar dificil, încercăm să găsim investitori, să arătăm oamenilor că acum este seriozitate. Clubul a pierdut din credibilitate, în ultimii ani, venirea mea încearcă să arate că nu mai este cazul.

Marius Stan nu este implicat în acest proiect. Am cunoscut cele mai mari bucurii alături de el, dar nu mai este în fotbal. Eu, pentru Oțelul, am candidat și pentru un post la primărie, credeam că pot să ajut. Nu am intrat în consiliul local, dar acum sunt la Oțelul, asta mă bucură”, a spus Dorinel Munteanu la Playsport Live.

După acel titlu, am mai antrenat 3-4 ani, apoi am avut o perioadă grea în viața mea, care m-a afectat. M-a oprit din parcursul meu. Deși, paradoxal, chiar și când am luat titlul nu am fost considerat Antrenorul anului. Nu am fost la inima oamenilor din București. Cred că am fost incomod, în acel moment.
Dorinel Munteanu, la Playsport Live