Gigi anunță triumfător: ”În 3-4 luni nu mai există Covid! E foarte ieftin, costă doar 2 lei”. Ce soluție miraculoasă a găsit

Catinca Giosanu 20.01.2021, 15:03
Gigi anunță triumfător: ”În 3-4 luni nu mai există Covid! E foarte ieftin, costă doar 2 lei”. Ce soluție miraculoasă a găsit

În ultima vreme, omul de afaceri, Gigi Becali, s-a implicat activ în lupta cu pandemia de coronavirus. Mai exact, latifundiarul din Pipera i-a sprijinil pe medici cu medicamente anti-Covid. În plus, acesta a găsit o soluție miraculoasă pentru a scăpa de temutul virus din China.

Gigi anunță triumfător: ”În 3-4 luni nu mai există Covid! E foarte ieftin, costă doar 2 lei”

Până acum, Gigi Becali a oferit spitalelor din țara noastră medicamente în valoare de milioane de euro. Astfel, afaceristul s-a autoproclamat ”Ministrul Sănătății”.

De prima dată când am adus acest medicament am spus că e cel mai bun. Prima dată l-a adus în spitale, nefiind pe protocol. Când au văzut că e foarte bun, acești doctori au făcut adresa la Ministerul Sănătății și au spus să pună medicamentul pe protocol că e foarte bun și nu are reacții adverse.

Nu mai contează banii, am spus da. Problema mea e alta. Eu vreau că oamenii să poată lua medicamentul din farmacie pentru că COVID-ul ăsta e un fleac. Dacă ai luat tratament, în 2-3 zile ești bine. Dacă lași 7 zile, după 78 de zile la revedere, nu te mai înțelegi cu el.

Am zis să băgăm medicamentul în farmacii fără adaos comercial, dar între timp a revenit remdesivirul și vă spuneam că nu e bun. Noi am luat de 30 de milioane de euro și urma să băgăm în farmacii. Ei au spus că ce facem cu el? Când am adus cantitatea asta mare, am rezolvat și în 5 zile va ajunge în spitale. La Militari, Iași. Cu acest medicament, în 2 zile ești sănătos. Să le bagi în țară și în farmacii fără adaos nu e bine? Să plătesc și TVA, dar am spus că le donez. Eu de mâine sunt Ministerul Sănătății”, a spus Gigi Becali, conform realitateasportiva.net.

Gigi Becali susține că, în curând, virusul Covid-19 nu va mai exista
Gigi Becali susține că, în 3-4 luni, virusul Covid-19 nu va mai exista / Sursa Foto: Digi24

Ce soluție miraculoasă a găsit Becali împotriva coronavirusului

Cu toate că a sprijinit sistemul sanitar în lupta cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, Becali a spus că refuză să se vaccineze. Pe de altă parte, omul de afaceri este de părere că în 3-4 luni virusul va dispărea.

În 3-4 luni nu mai există COVID-19. Medicamentele se pot fabrica în România, substanța e foarte ieftină, 2 lei. Dacă le dăm la oameni, unii sunt săraci. Ei stau și iau paracetamol. Am vindecat și doctori.

Ei nu au știință, bărbăția și curajul să facă vaccin. Mă ocup de asta și fac. Vă vaccinați sau ba? Eu stau în cămara mea și tot nu fac vaccinul. Ce are? Nu știu ce are. Se vaccinează? Treaba lor. Eu încerc să merg pe alea știute. Marii specialiști ai lumii spun că nu e testat. De ce să-l testeze pe mine? Sunt cobaiul lor?”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

La rândul lor, istoricii au avertizat că finalul pandemiei de coronavirus se poate produce atunci când oamenii vor scăpa de epidemia de teamă. Ei cred că este nevoie ca oamenii să adopte un comportament adecvat. Adică să respecte măsurile de igienă recomandate de către autorități și de către medici.

Prin urmare, istoricii susțin că este necesar să învățăm să trăim cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, la fel cum am învățat să trăim și cu celelalte virusuri, arată New York Times.

Urmăriți Playsport.ro și pe