Gigi Becali a ajuns sperietoare în vestiarul rivalei Universitatea Craiova. Cum sunt amenințați jucătorii de către Mihai Rotaru

Robert Zanfir 15.11.2022, 21:01
Gigi Becali a ajuns sperietoare în vestiarul rivalei Universitatea Craiova. Cum sunt amenințați jucătorii de către Mihai Rotaru

Mihai Rotaru dezvăluie că îi „amenință” pe jucătorii de la Universitatea Craiova cu transferul la… FCSB. Omul de afaceri din Bănie dă ca exemplu criza de formă pe care a traversat-o, până de curând. Octavian Popescu.

Oltenii făcură ceea ce știu cel mai bine. Au luat „foc” din senin și au aruncat în aer vestiarul Universității Craiova. Totul, deși echipa este în urcare în clasament și tocmai a intrat în vacanța datorată Mondialului. Mirel Rădoi a pus piciorul în prag și i-a pus la zid pe jucători, Mihai Rotaru a ținut să arate cine e șeful, iar Sorin Cârțu a căzut la mijloc. Peste toți, se putea altfel?, a intervenit Gigi Becali, care ține să facă ordine de la București.

Mihai Rotaru l-a transformat pe Gigi Becali în sperietoarea din vestiarul rivalei Universitatea Craiova

Patronul din Bănie este convins că are cel mai bun jucător U21 din campionat. Îl laudă pe Ștefan Baiaram, dar dezvăluie și un amănunt inedit. Pentru a-i ține în priză pe juniori, le dă exemplul lui Octavian Popescu. Acesta din urmă a traversat recent o criză prelungită de formă și i-a oferit lui Gigi Becali prilejul mai multor ieșiri publice împotriva jucătorului.

„Considerăm că este cel mai bun jucător U-21, dar lăsați-l deoparte pe Baiaram, că îl băgăm iar într-un malaxor și cine știe unde ajungem.

Ca o glumă, când era Tavi Popescu într-un con de umbră maximă, aică până acum o săptămână, le-am spus celor de la Academie: Dacă nu sunteţi cuminţi, vă vând la FCSB!

Dar în glumă le-am spus. Adică se duc acolo şi se alege praful, să zic aşa”, a spus Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

Gigi Becali își bagă nasul în conflictul de la Universitatea Craiova

Nici Gigi Becali nu a stat cu mâinile în sân în ceea ce privește tensiunile din vestiarul rivalei din campionat. Latifundiarul a comentat în stilul propriu conflictul din cadrul clubului oltean, dedclanșat de criticile antrenorului la adresa lui Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuț Vînă și Sergiu Hanca

„Mirel Rădoi este finul meu și trebuie să îi iau apărarea. Mirel se poartă foarte frumos.

Fără motiv, el nu i-a dat afară. Mirel iubește jucătorii. Papp l-a curățat în meciul tur cu israelienii, dar l-a băgat iar. Eu nu-l mai băgam. Greșeala lui este că nu trebuie să o spună public”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

  • Cu 31 de puncte adunate după 17 meciuri, Universitatea Craiova este pe locul 4, la zece pași în spatele liderului Farul Constanța.

Chindia Târgoviște este prima adversară a oltenilor, după pauza cauzată de Campionatul Mondial din Qatar. Chindia – Universitatea este programat pe 31 noiembrie.

Urmăriți Playsport.ro și pe