Discurs neașteptat al lui Becali la adresa lui Mirel Rădoi. Ce mesaj i-a transmis lui Mihai Rotaru

Ștefănescu Dragoș 15.11.2022, 14:08
Discurs neașteptat al lui Becali la adresa lui Mirel Rădoi. Ce mesaj i-a transmis lui Mihai Rotaru

Decizia lui Mirel Rădoi de a exclude din lotul Universității Craiova patru jucători importanți a produs tensiune în Bănie. Criticat de Sorin Cîrțu, Rădoi a primit imediat sprijin din partea finului său, Gigi Becali. Finanțatorul FCSB este convins că tehnicianul a avut motive întemeiate pentru a lua aceste măsuri drastice.

Gigi Becali sare în sprijinul lui Mirel Rădoi

Înaintea meciului cu Rapid, Mirel Rădoi a decis să-i excludă din lot pe Ionuț Vînă, Sergiu Hanca, Andrei Ivan și Jovan Markovic. La finalul partidei, tehnicianul a explicat că cei patru jucători au fost sancționați pentru indisciplină.

Decizia lui Rădoi a produs însă un adevărat scandal la Universitatea Craiova. Patronul Mihai Rotaru și-a arătat susținerea față de Rădoi, în schimb Sorin Cîrțu a fost foarte deranjat. Președintele Craiovei l-a acuzat pe Rădoi că ia decizii fără să se consulte cu cei din conducerea clubului.

Aflat în centrul acestui scandal, Mirel Rădoi a primit susținere din partea finului său, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera este coonvins că Rădoi a avut motive întemeiate pentru a-i exclude din lot pe cei patru jucători. Singura greșeală pe care antrenorul a făcut-o în viziunea lui Becali este faptul că a făcut totul public.

Mirel Rădoi este finul meu și trebuie să îi iau apărarea. Mirel se poartă foarte frumos.

Fără motiv, el nu i-a dat afară. Mirel iubește jucătorii. Papp l-a curățat în meciul tur cu israelienii, dar l-a băgat iar. Eu nu-l mai băgam. Greșeala lui este că nu trebuie să o spună public”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Sorin Cârțu, nemulțumit de decizia lui Rădoi. ”Sunt prea mulți jucători dați deoparte”

În ciuda faptului că Mihai Rotaru l-a susținut public pe Rădoi, Sorin Cârțu a fost deranjat de decizia antrenorului. Președintele clubului oltean consideră că prea mulți jucători au fost sancționați iar argumentele lui Rădoi nu sunt concrete. În plus, Cârțu a fost deranjat de faptul că Rădoi nu s-a consultat cu el înainte de a lua această hotărâre.

N-am discutat cu Mirel după partida cu Ocna Mureș. I-am transmis să îmi dea un telefon, nu mi-a dat telefon. Probabil nu avea timp, era preocupat de meciul ăsta cu Rapid.

Mi se pare ca sunt prea mulți jucători dați deoparte. El a scos în evidență niște lucruri care au deranjat, dar nimic concret. Sunt niște jucători despre care trebuie să discutăm în această pauză, dacă s-a demonstrat că nu ne ajută.

Am discutat cu Mirel cum am discutat și cu antrenorii precedenți. Îmi spun punctul de vedere, de fapt e o expertiză și o competență. Dacă vrei să ții cont de ea, bine. Dacă ești jupânul echipei, al vestiarului, ai principiile tale și filozofia ta, e problema ta. Dar eu îmi exprim expertiza”, a declarat Cârțu, potrivit Sport.ro.