Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu Andrei Vlad după ce Târnovanu a devenit titular la FCSB. “Să termine cu figurile!”

Olteanu Ștefan / 02.04.2022, 13:08
Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu Andrei Vlad după ce Târnovanu a devenit titular la FCSB. “Să termine cu figurile!”

Ștefan Târnovanu (21 de ani) a devenit noul titular din poarta celor de la FCSB, iar Gigi Becali a anunțat care va fi soarta lui Andrei Vlad (22 de ani), goalkeeperul care a fost scos dintre buturi după o gafă comisă în finalul sezonului regular. De asemenea, finanțatorul FCSB a scos la suprafață și marele defect al lui Vlad.

Gigi Becali, un nou avertisment pentru Andrei Vlad după ce Târnovanu a devenit titular la FCSB. Care e marele defect al lui Vlad

Andrei Vlad și-a pierdut postul de titular la FCSB în favoarea lui Ștefan Târnovanu, după ce a gafat incredibil în partida FC Argeș – FCSB 1-0 de pe 3 martie, iar acum, la aproape o lună distanță, Gigi Becali a venit cu o nouă reacție tăioasă.
Finanțatorul roș-albaștrilor a evidențiat marele defect al lui Vlad și i-a transmis un nou avertisment goalkeeperului de 22 de ani.

Când este în poartă, trebuie să știe numai poarta. Orice portar, care se relaxează în timpul meciului, primește gol. Nu ai voie să te dai important. Mai la început, făcea stop și pe piept. Și i-am zis eu, „bă, tu ce faci, mă, faci stopuri pe piept? Păi, ești portar sau fotbalist?” I-am zis lui MM să-i transmită. De acolo pleacă, de la stopul pe piept. Acum nu mai face, dar acum are o altă relaxare pe care noi nu o știm, ascunsă.

Ei bine, dacă va rezolva și asta, atunci va fi bine. Încrederea prea mare, combinată cu trufia. Când vine mingea, prinde-o, mă, nu te mai juca. Asta trebuie să facă un portar: să termine cu figurile!”, a transmis Gigi Becali, la Digi Sport.

900.000 de euro este cota de piață pe care o are Andrei Vlad, conform Transfermarkt. El a evoluat 29 de meciuri pentru FCSB în acest sezon și de 11 ori a reușit să termine fără gol primit.

Ce se întâmplă cu Andrei Vlad în perioada următoare. „Nu, tată, rămâne important pentru noi”

În ultimele trei dueluri din campionat, Ștefan Târnovanu a apărat poarta FCSB-ului. În vârstă de 21 de ani, Târnovanu a adunat un total de 5 partide jucate în acest sezon, iar în patru dintre ele nu a încasat niciun gol. Singurele goluri pe care le-a luat Târnovanu au venit în runda precedentă din play-off, când FCSB a învins-o pe FC Argeș cu 3-2.

Andrei Vlad va continua să îl privească pe Ștefan Târnovanu de pe bancă o perioadă, însă nu se pune problema să plece de la FCSB:

Andrei Vlad mai are contract cu noi. Nu mai știu exact pe câți ani, patru, cinci. Ce, Andrei Vlad este portar la care să renunțăm așa? Nu, tată, Andrei Vlad rămâne un portar important la noi, numai că acum a primit o șansă Târnovanu, așa cum a primit și Vlad.
Ba, mai mult, Vlad a primit șansa asta la o vârstă fragedă”, a mai declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Târnovanu are o cotă de piață de 300.000 de euro, conform Transfermarkt.

Gigi Becali i-a refuzat transferul vieții. „Nici nu a vrut să audă!”. Cum a ratat Andrei Cristea plecarea de la Steaua.