Gigi Becali a primit cheia de la Ghencea. După ultimele declarații, totul pare o formalitate

Octavian Vasilescu 26.04.2022, 16:45
Gigi Becali a primit cheia de la Ghencea. După ultimele declarații, totul pare o formalitate

FCSB vrea cu orice preț să joace pe Stadionul Steaua derby-ul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului. Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu (71 de ani) este de părere că meciul ar trebui organizat în Ghencea.

Sfat pentru Gigi Becali

Porumboiu spune că Steaua ar trebui să-i ia banii patronului de la FCSB, Gigi Becali (63 de ani), și să accepte ca meciul din ultima etapă să aibă loc pe noul stadion. Fost patron la FC Vaslui, Porumboiu declară că CSA Steaua nu are dreptul să blocheze FCSB:

Dacă un club plătește să joace pe stadionul Steaua, nu pot să cred că nu i se dă voie. Lasă-l, dacă plătește! Pune chirie, dă 30.000-40.000 de euro și joci. Dacă eram în locul lui Becali, le viram banii în cont înainte, să văd cine și dacă mai refuză.

Are voie să joace FCSB acolo! Pentru că e un stadion construit din bani publici. Nu ar fi frumos să se joace finala campionatului pe Ghencea? Stadion nou, făcut din bani publici, al doilea cel mai mare din țară după Arena Națională”, a spus Adrian Porumboiu, pentru GSP.ro.

Gigi Becali vrea să vadă FCSB în Ghencea

Patronul clubului FCSB spune că va face tot ce poate pentru ca meciul cu CFR Cluj din ultima rundă să aibă loc în Ghencea:

Direct pe Ghencea o să jucăm! Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor? Facem plângeri peste tot: DNA, procuratură, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo, dacă nu ne dau voie.

Arcul de Triumf nu este deocamdată o soluție pentru noi, are prea puține locuri”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Arena Națională va fi închisă în perioada în care ar trebui să aibă loc meciul FCSB – CFR Cluj. Stadionul va găzdui un festival de muzică în perioada 3-5 iunie, iar organizatorii preiau stadionul mai devreme.

Partida FCSB – CFR Cluj va avea loc în weekend-ul 21-22 mai.

Clasament play-off

FCSB a relansat lupta pentru titlu după ce a învins CFR Cluj, scor 1-0, în Gruia.

  1. CFR Cluj – 48 pct.
  2. FCSB – 46 pct.
  3. Universitatea Craiova – 42 pct.
  4. FC Voluntari – 30 pct.
  5. Farul Constanța – 28 pct.
  6. FC Argeș – 27 pct.
Urmăriți Playsport.ro și pe