Gigi Becali a recunoscut că vrea un jucător în vogă din Liga I: „Îl studiez, e un jucător foarte interesant”

Dragos Stefanescu 15.12.2021, 15:23
Gigi Becali a recunoscut că vrea un jucător în vogă din Liga I: „Îl studiez, e un jucător foarte interesant”

FCSB are evoluții foarte bune după venirea lui Toi Petrea pe banca tehnică. Pentru echipa roș-albastră câștigarea campionatului este obiectivul principal. Dorind să întărească și mai mult echipa, conducerea FCSB și-a trasat țintele pentru mercato-ul din această iarnă. Gigi Becali a recunoscut că vrea un jucător în vogă în Liga 1, dar încă nu a făcut o fertă concretă pentru acesta.

Gigi Becali vrea un jucător în vogă în Liga 1

FCSB are un parcurs perfect în Liga 1 de la venirea lui Toni Petrea pe banca tehnică. Roș-albaștri plănuiesc să facă transferuri spectaculoase în perioada de mercato din iarnă, care va începe în luna ianuarie. Gigi Becali nu se dezice și a dezvăluit deja numele anumitor jucători pe care-i dorește la FCSB. Latifundiarul din Pipera a declarat că Nicolae Păun este un jucător pe placul său, însă momentan trebuie să-l mai ”studieze”.

E un jucător interesant și mie îmi place de el. Îl mai studiez. Nu a intrat încă pe lista de transferuri, nu e o chestiune certă.

Dacă era așa, spuneam că îl vreau și negociem. Încă îl studiem”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Totuși, postul pe care joacă Nicolae Păun, mijlocaș în fața apărării, este acoperită în acest moment la FCSB. Pentru această poziție, Toni Petrea îi are la dispoziție pe Adrian Șut, Ovidiu Popescu, Ovidiu Perianu și chiar Răzvan Oaidă, care poate acoperi și zona din fața apărării.

Prioritatea numărul 1, David Miculescu

Jucătorul care se află în fruntea listei de achiziții a FCSB-ului este David Miculescu. Fotbalistul legitimat la UTA are 20 de ani și este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro. Se pare că Gigi Becali a înaintat deja o ofertă pe adresa clubului arădean pentru tânărul fotbalist, în valoare de 500.000 de euro. Oferta făcută de latifundiarul din Pipera este jumătate din suma cerută de UTA Arad.

David Miculescu a bifat 19 meciuri în acest sezon, dintre care 18 în Liga 1 și unul în Cupa României. De altfel, în campionat, el a lipsit un singur meci, cel cu Sepsi OSK. În rest, fotbalistul a apărut în fiecare etapă de Liga 1, marcând cinci goluri.

Transfer ratat în vară

Gigi Becali a încercat să-l aducă pe David Miculescu încă din vară la FCSB. Acesta s-a lovit de refuzul conducătorilor de la UTA Arad. Oficialii arădeni ar fi fost dispuși să renunțe la David Miculescu doar în cazul unei oferte de cel puțin un milion de euro.

În momentul în care a confirmat interesul pentru Miculescu, patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că jucătorul mai are un an și jumătate de contract iar acesta ar urma să-l ia gratis, dacă UTA nu-i dă drumul.

E frumos, înalt, are o aliură de fotbalist. De vreo șase luni-un an am vrut să-l iau, acum am acționat. El mai are încă un an și jumătate de contract. Dacă nu-l dau ei, o să-l iau gratis” declara Gigi Becali în urmă cu jumătate de an.

Urmăriți Playsport.ro și pe