Patronul lui Sepsi blochează transferul lui Păun la FCSB. Ce i-a transmis lui Gigi Becali

Catinca Giosanu 14.12.2021, 11:29
Patronul lui Sepsi blochează transferul lui Păun la FCSB. Ce i-a transmis lui Gigi Becali

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a acordat un interviu în cadrul căruia a subliniat că nu are de gând să-l vândă pe Nicolae Păun până în vara anului viitor. În orice caz, el a avertizat că nu o să stea cu nimeni de vorbă sub 500 de mii de euro.

Laszlo Dioszegi, noi declarații despre Nicolae Păun

Gigi Becali a pus ochii pe Nicolae Păun, închizător cu doar 27 de meciuri la Sepsi, dar Laszlo Dioszegi nu este dispus să îl transfere pe tânărul de 22 de ani. Patronul lui Sepsi a fost informat că, la fel ca mulți alții, și Becali și-ar arăta interesul pentru jucătorul lui Sepsi, însă nu are de gând să renunțe la serviciile fotbalistului.

Nu am purtat nicio discuție cu Gigi Becali. Impresarul băiatului ne-a spus că patronul lui FCSB l-ar vrea pe Păun, dar nu am ajuns să vorbesc cu dânsul și nici nu mi-a avansat vreo sumă de transfer.

Însă, din punctul meu de vedere, Păun nu va pleca de la noi până în vara anului viitor. Noi avem nevoie de el în continuare la Sepsi. Iar ca să vă spun sincer, totuși sub 500 de mii de euro nu o stau de vorbă cu nimeni, chiar dacă persoana respectivă ar putea să fie Gigi Becali.

Eu consider că Păun valorează mult mai mult, iar Gigi Becali nu cred că este dispus să dea nici 500 de mii de euro pe el. În ziua de azi nu te mai arunci așa de repede cu banii la transferuri.  Așa că nu are rost să mai vorbim despre un eventual transfer al lui Păun la FCSB. Din punctul meu de vedere nu a fost și nu cred că o să fie ceva concret. Orice jucător de la Sepsi are prețul său, iar eu am planuri mari cu Păun.”, a declarat tehnicianul.

”Este peste Olimpiu Moruțan”

Nicolae Păun l-a impresionat pe Gigi Becali cu evoluțiile sale, iar latifundiarul este de părere că fotbalistul legitimat la Sepsi este cu mult peste Olimpiu Moruțan.

Este peste Moruțan din punct de vedere al implicării la antrenamente și seamănă la fizic cu Lovin. Este foarte serios.”, i-ar fi transmis apropiații susțin cei de la digisport.ro.

Aceeași sursă a menționat că și maghiarii s-au arătat intereați de serviciile lui Nicolae Păun.

200.000 de euro este cota de piață a jucătorului dorit de Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe