Locul în care Gigi Becali vrea să-și petreacă ultimii ani din viață! E un adevărat colț de rai

Dragos Stefanescu 15.12.2021, 09:08
Locul în care Gigi Becali vrea să-și petreacă ultimii ani din viață! E un adevărat colț de rai

Gigi Becali este unul dintre cei mai mediatizați patroni din fotbalul românesc. De o lungă perioadă de timp, patronul FCSB este în prim-planul presei din România. Latifundiarul din Pipera intenționează ca în curând să se retragă din viața publică. Gigi Becali a ales deja locul în care vrea să-și petreacă ultimii ani din viață, departe de tumultul civilizației.

Gigi Becali a ales locul în care vrea să-și petreacă ultimii ani din viață

Obosit de lunga perioadă în care a tot ținut prima pagină a mass-mediei românești, Gigi Becali are planuri precise pentru ultimii ani din viață. De ceva vreme se zvonește că Becali se gândește tot mai serios să se retragă la o mânăstire sau chiar  pe muntele Athos. Patronul FCSB a mers din ce în ce mai rar la nunți, botezuri sau alte petreceri. Ușor, latifundiarul din Pipera dorește să iasă definitiv din viața publică.

Planul lui Gigi Bcali începe să prindă contur după ultimele sale investiții. Latifundiarul din Pipera a cumpărat de curând în Bucovina, o pensiune și o bisericuță. Becali a plătit nu mai puțin de 180 000 de euro proprietarilor.

Anul acesta, Becali a mai făcut o investiție imobiliară surprinzătoare. Conform ziare.com, patronul FCSB și-a construit un adevărat colț de rai în localitatea Pătrunsa din județul Vâlcea, chiar lângă mănăstirea din zonă. Becali și-a cumpărat și o turmă de oi și ar vrea ca ultimii ani din viață să-i petreacă în acele locuri.

Familia nu este de acord cu planul lui Gigi Becali

Planul lui Gigi Becali de a se retrage departe de iureșul civilizației este zădărnicit de familia sa. De curând, Becali a dezvăluit că familia este principalulmotiv pentru care nu se retrage încă la o mânăstire.

Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, a declarat Gigi Becali.

Ctitorul Gigi Becali

Departe de investițiile de la FCSB și de afacerile pe care le are, Gigi Becali este un om extrem de pios. Latifundiarul din Pipera a demonstrat de nenumărate ori credința pe care o poartă în suflet. Dorind să ajute cât mai mult, Becali a donat sume importante de bani pentru construirea de noi lăcașuri de cult.

De curând, Gigi Becali, sora lui, Domnica Geambazi, și Adriean Videanu au ctitorit Mănăstirea Pantocrator, din Drăgănești-Vlașca. Ceremonia s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Patriarhului Daniel. Omul de afaceri a primit ulterior Crucea Patriarhală pentru mireni. Momentul l-a emoționat până la lacrimi pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a povestit în exclusivitate pentru Cancan.ro emoțiile pe care le-a avut la mânăstire. Becali a dezvăluit că o să continue să construiască biserici.

Nu ai cum să explici emoțiile de acolo… Nu se pot, pur și simplu, explica. Nu știi, nu există asta.

Sute de biserici vreau să fac. Chiar acum se întâmplă, sunt în construcție câteva. Poate sunt ctitor chiar acum la vreo sută, cred…”, a dezvăluit Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe