Gigi Becali, ars la buzunare de Anamaria Prodan

Giosanu Catinca / 27.10.2021, 18:37

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a reușit să o scoată din sărite pe Anamaria Prodan. Sexy-impresara nu se lasă și continuă războiul început în urmă cu câteva luni împotriva latifundiarului.

După ce l-a denunțat pentru încălcarea dreptului la demnitate, finanțatorul roș-albaștrilor a fost amendat. Totuși, agentul de jucători pare că nu se mulțumește cu atât.

Gigi Becali, sancționat, după ce Anamaria Prodan l-a denunțat

Gigi Becali a fost amendat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce pe numele lui a fost depusă o plângere penală pentru discriminare. Plângerea a fost depusă de celebra Anamaria Prodan.

Conflictul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan a izbucnit din cauza transferului lui Dennis Man. Anamaria Prodan l-a acționat în judecată pe jucătorul de 22 de ani, care activează în prezent la Parma, Serie A. În cazul său, agentul a cerut despăgubiri în valoare de 350.000 de euro pentru încălcarea contractului de impresariere.

”El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă…”

Anamaria Prodan a publicat pe contul său de Instagram decizia care arată că Gigi Becali a fost sancționat de CNCD. Ulterior, ea l-a atacat pe finanțatorul grupării roș-albastre, fiind deranjată de derapajele pe care acesta le-a avut de-a lungul timpului.

Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în acestă societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri. Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tîmpeniile” celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a scris Anamaria Prodan, pe contul său de socializare.

”Eu nu discut cu femei, afaceri nu fac dacă ești femeie”

Gigi Becali a reacționat după ce soția lui Laurențiu Reghecampf a publicat decizia celor de la CNCD pe contul său de Instagram.

Eu nu am vorbitîn viața mea cu femei, eu nu discut cu femeile. Eu afaceri nu fac dacă ești femeie. Deocamdată vedeți doar atât… urmează și restul, mai încolo. Atât vreau să zic: jos pălăria față de cei de la CNCD. Hotărârea asta este o lecție rară și foarte, foarte frumoasă de bun simț. Vă promit.”, a transmis omul de afaceri.