Mesaj dureros lansat de Anamaria Prodan. Ce i-a transmis lui Reghecampf

Moldoveanu Camelia / 16.10.2021, 10:25

Anamaria Prodan a avut o reacție furtunoasă după ce au apărut în presă imagini cu Laurențiu Reghcampf și amanta sa, Corina Caciuc (Bilcon). Mai mult, viitoare mămică a fost surprinsă în timp ce-și ținea mână pe burtica de graviduță. Impresara a luat foc și a aruncat cu vorbe grele către antrenorul CSU Craiova.

Au apărut imagini care nu pot fi contestate cu Reghecampf și Corina Caciuc

Cu toate că încă este în faza de negare, impact.ro a publicat în exclusivitate imagini care nu pot fi contestate cu Laurențiu Reghecampf împreună cu amanta sa, Corina Caciuc. Pozele au apărut ca o replică la declarațiile impresarei Anamaria Prodan, acesta spunând vehement că „Soarele” ei nu divorțează.

Corina este o șatenă cu păr lung și cu un trup de invidiat. Cei doi sunt surprinși împreună atât la restaurant, cât și într-un parc. Mai mult, au apărut imagini în care se observă și burtica de graviduță.

Noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf are 29 de ani și este în fruntea unei companii care se ocupă cu afaceri între România și China. Corina Caciuc (Bilcon) este însărcinată în 9 săptămâni, însă sarcina este deja una vizibilă.

Reacție dură! Anamaria Prodan a aruncat cu vorbe grele după imaginile apărute în presă

După toate aceste dovezi apărute în doar câteva zile, Anamaria Prodan pare că începe să-și piardă din puterea de a nega totul cu vehemență. Playsport.ro a dezvăluit în exclusivitate faptul că antrenorul CSU Craiova și-a anunțat soția, cu aproape o lună înainte de a spune public faptul că a depus actele de divorț, că urmează să devină tatăic, însă cu o altă femeie.

Anamaria Prodan a postat un mesaj dur pe contul ei de Instagram. Se pare că mai multe persoane empatizează cu situația ei și își doresc să o încurajeze. Impresara a preluat un mesaj acid la adresa lui Laurențiu Reghecampf și l-a publicat cu promisiunea că urmează să aibă o declarație oficială din partea familiei ei.

„În viață, alegerile ieftine te costă scump.”, a fost postarea impresarei.

Alături de acest mesaj, sugestiv de altfel, Anamaria Prodan a transmis că în cursul zilei de luni va avea o poziție oficială după ce pozele cu noul cuplu au devenit virale și au făcut deliciul curioșilor.

Anamaria Prodan: „Dacă e gravidă, eu cu Thiess suntem nași”

Anamaria Prodan a declarat că în cazul în care se va adeveri vestea faptului că Laurențiu Reghecampf va deveni din nou tată alături de amanta lui, ea va fi cea care va dori să divorțeze. În plus, se pare că Reghe i-ar fi cerut lui Adrian Thiess să îi boteze copilul. Acest lucru a scos-o din minți și mai tare pe impresară, Thiess fiind un prieten comun.

Păi poate sunt prea frumoasă și prea mare. Nu mai promovați nonvalori. Dacă e gravidă, eu cu Thiess suntem nași. Dacă se adeveresc, păi divorțez eu. Nu trebuie să divorțeze nimeni de mine. Nu l-am văzut. Omul vrea să fie campion. Bebe nu l-a văzut, e supărat că nu l-a văzut acum. Acum 10 minute a vorbit cu el ultima oară, îmi zicea că pe mine și pe Adi ne iubește. Eu cu Adi nu știm. Noi nu divorțăm” a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.