Gigi Becali, atacat de unde se aștepta mai puțin: ”Schimbări idioate!”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 29.07.2021, 22:20
Gigi Becali, atacat de unde se aștepta mai puțin: ”Schimbări idioate!”

Echipa lui Gigi Becali a fost eliminată rușinos de Shakhter Karagandy la loviturile de departajare în turul doi preliminar al UEFA Europa Conference League. FCSB a pierdut cu 2-1 în retur, după ce pe Arena Națională se impusese cu 1-0. Meciul a ajuns în prelungiri și la penalty-uri în urma schimbării regulii golului în deplasare. Dacă meciul s-ar fi jucat sezonul trecut, FCSB s-ar fi calificat după 90 de minute.

După meci, Gigi Becali s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluția echipei sale și i-a criticat foarte dur pe jucători, în special pe Andrei Vlad și Stipe Vucur. Însă patronul echipei roș-albastre a fost el însuși criticat la rândul său de către fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

Acesta a spus clar și răspicat că motivul pentru care FCSB a pierdut această dublă este reprezentat de schimbările care au fost făcute în meciul retur. Iar cine face schimbările la vicecampioana României este un lucru știut de toată lumea și recunoscut chiar de Dinu Todoran după primul meci din acest sezon de Liga 1.

Dragomir este sigur că Gigi Becali a făcut schimbările la returul cu Shakhter Karagandy

Cu toate acestea, Dragomir a spus și că Becali nu trebuie să fie criticat. Asta întrucât el nu are drept scop să facă performanță pentru România, ci se gândește doar la profitul său personal. Totodată, Dumitru Dragomir i-a luat apărarea și lui Olimpiu Moruțan, cel care a ratat la loviturile de departajare.

Schimbările idioate care au fost făcute au dus la acest deznodământ. Dar Becali nu trebuie criticat, pentru că acesta este capitalismul, el așa l-a înțeles, e jucăria lui, face ce vrea. Nu asociați echipa domnului Becali cu fotbalul românesc, nu are nicio legătură, vedeți-vă de treabă! Nimeni din politic nu a ajutat fotbalul românesc în ultimii 20-30 de ani, așa că…

Greșelile și le asumă singur, recunoaște că e un dezastru. Schimbările, după părerea mea, au fost făcute numai de el, Todoran nu are nicio vină, că întotdeauna secunzii nu au nicio vină. Nu cred (că a stabilit ordinea executanților), dar telefoanele funcționează foarte bine.

Să nu se răzbune toată lumea acum pe Moruțan. Au ratat fotbaliști mai mari decât Moruțan. Gândiți-vă la ce s-a întâmplat la Campionatul European. Nu aici s-a pierdut meciul, s-a pierdut la schimbări, rețineți ce spun. E fotbalist între 6 și 10 milioane și unde pleacă va face carieră. Dacă mai rămâne aici un an de zile își pierde total din valoare”, a spus Dumitru Dragomit la Pro X.