Gigi Becali, reacție agresivă după scandalul declanșat de arbitrul Marcel Bîrsan: „Au mintea întunecată!” Ce spune despre penalty-ul cu Mioveni

Robert Zanfir / 17.10.2021, 21:08
Gigi Becali, reacție agresivă după scandalul declanșat de arbitrul Marcel Bîrsan: „Au mintea întunecată!” Ce spune despre penalty-ul cu Mioveni

Gigi Becali a reacționat după scandalul declanșat de Marcel Bîrsan. Arbitrul a acordat un penalty inexistent în victoria celor de la FCSB cu Mioveni, 3-0, și a fost criticat vehement de oamenii de fotbal.

După o primă repriză terminată la egalitate, dar în care echipa lui Edi Iordănescu a cerut o lovitură de la 11 metri la o cădere în careu a lui Darius Olaru, FCSB a deschis scorul cu Mioveni prin Florin Tănase. Acesta a transformat un penalty acordat extrem de ușor de Marcel Bîrsan, la căderea lui Keșeru la un duel cu Scarlatache.

Gigi Becali, reacție agresivă după scandalul declanșat de arbitrul Marcel Bîrsan: „Au mintea întunecată!” Ce spune despre penalty-ul cu Mioveni

Și cel de-al doilea gol al celor de la FCSB a fost controversat. Keșeru a fost în poziție suspectă de offside la golul reușit de Andrei Dumiter. În cele din urmă, FCSB a câștigat cu 3-0.

Gigi Becali a sărit în apărarea echipei sale, după ce mai mulți oameni de fotbal au contestat dur decizia arbitrului Marcel Bîrsan.

Am avut două penalty-uri. Pe lângă penalty-ul ăla care s-a dat a mai fost unul. Părerea mea e că 11 metri dictat a fost clar. I-a pus piedică. Dacă îi pui piedică de la spate normal că e penalty.

Oamenii au început să aibă mintea întunecată. Oameni care au dușmănie. Oamenii au mintea întunecată din cauză că sunt invidioși și au mintea întunecată. Au invidie pe mine!

Păi dacă îi pune piedică pe la spate, în careu, cum să nu fie 11 metri? Ei cu mine au ce au. Nu mai vreau să supăr pe nimeni. Eu vorbesc la modul general. Păi dacă ăla nu e 11 metri, atunci care să mai fie?!
Gigi Becali la realitateasportivă.net.

Cadou pentru Gigi Becali. „Nu e penalty niciodată la Keșeru!” Explicațiile lui Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu a analizat după meci fazele controversate. Fostul mare arbitru spune că nu se impunea niciodată penalty la căderea lui atacantului FCSB.

„Nu este penalty niciodată la Keșeru, decât dacă vrea arbitrul. Știți cum se spune: e penalty… dacă dă arbitrul (râde – n.r.)

Așa ceva poate să fie penalty numai dacă jucătorul saltă piciorul și îl împiedică pe adversar. Atunci este penalty, dar acum nu e vorba de așa ceva. Jucătorul din apărare este cu spatele la adversar, atacă mingea, nu ridică piciorul. Nu ai cum să dai penalty niciodată. E imposibil.

(Despre golul lui Dumiter – n.r) E o fază foarte grea. Pare să fie offside (la Keșeru – n.r.), pentru că mâna nu se ia în calcul, dar este fază de VAR”, a declarat Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Nu putem pune la îndoială victoria FCSB-ului, dar acesta n-a fost penalty. Nu a fost nimic! Keșeru nu are nicio treabă cu mingea. Scarlatache lovește mingea, Keșeru se împiedică în picioarele lui Scarlatache
Helmut Duckadam.