Gigi Becali, dezvăluire fără precedent despre medicamentul anti-covid pe care-l folosește în clinica sa

Gabriel Peneș 19.01.2021, 07:41
Gigi Becali, dezvăluire fără precedent despre medicamentul anti-covid pe care-l folosește în clinica sa

Gigi Becali a dezvăluit medicamentul folosit de medicii din clinica sa pentru tratarea celor infectați cu Covid-19. Patronul FCSB, care s-a implicat inclusiv în tratarea unor personaje cunoscute din lumea fotbalului, a afirmat că medicamentul este și mai ieftin și mai eficient decât cele folosite în tratamentele general acceptate contra teribilului virus.

Gigi Becali, dezvăluire fără precedent despre medicamentul anti-covid pe care-l folosește în clinica sa

Gigi Becali nu vrea să fie primul doar în fotbal sau afaceri, ci și în lupta împotriva Covid-19. În clinica medicală pe care o deține în București și nu numai, a tratat foarte multe persoane. Cu ce anume? Cu ivermectină ser, după spusele milionarului din Pipera. La această soluție au apelat inclusiv Anamaria Prodan Reghecampf, Leo Grozavu, tatăl lui Marius Șumudică sau Ioan Niculae

”Eu am doctori la clinica mea pe care i-am adus de afară, studiau în străinătate. Sunt români și le dau 4000-5000 pe lună. Ei mi-au spus despre aceste tramente, pentru că se făceau studii pe afară. Cel mai bun este ivermectina. Se găseşte doar la mine, acum, în România. Eu nu am nicio treabă, eu îl cumpăr aici. E din Ucraina, dar nu-l aduc eu. Eu am Invermectină ser. Invermectina pastila e slabă. Este şi ieftină, cum ai vindeca un om cu 10 lei. Ei vor să consume lumea Remdesivir pe care au dat zeci de milioane şi nu e bun pentru Covid. Ivermectina este cel mai bun tratament, pe lângă arbidol.”, a declarat Becali pentru ziare.com.

Ivermectina ser ar fi medicamentul-minune contra Covid-19 conform lui Becali

Încă de la declanșarea pandemiei, Becali s-a implicat în aducerea de medicamente pentru tratarea Covid, dar și teste pentru depistarea virusului în organism, măști etc. A donat echipamente medicale unor spitale din București, Craiova, Pitești, Caracal. Becali a mai declarat că are blocate multe flacoane în vamă. „Am 40-50 000 de flacoane în vamă şi nu-mi dau voie să intre în România, nu am primit aprobare scrisă de la Ministerul Sănătăţii.”, a mai declarat Gigi Becali pentru ziare.com.

În luna aprilie, Becali vorbea tot despre un medicament miraculos, dar care nu era aprobat în Uniunea Europeană

Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia și nu le puteam primi dacă nu primeam astăzi aprobarea de la minister. Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă 120.000 de pastile de antidot. Un medicament. Le-am plătit. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni, declara Becali în aprilie 2020, la România TV, conform digisport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe