Gigi Becali, dezvăluire tragică. „Nu mai vreau să trăiesc!” Caz șocant în familia patronului de la FCSB

Moldoveanu Camelia 08.02.2022, 09:29
Gigi Becali, dezvăluire tragică. „Nu mai vreau să trăiesc!” Caz șocant în familia patronului de la FCSB

Gigi Becali a făcut dezvăluiri șocante despre propria familie, subiect pe care îl atinge extrem de rar. Patronul FCSB recunoaște că nu a trăi mereu doar momente fericire și că cei dragi au fost încercați de viață în cele mai grele moduri. Această tragedie i-a schimbat complet percepția despre dragoste.

Gigi Becali a vorbit despre un episod tragic din familia sa

Patronul FCSB este unul dintre cei mai bogați oameni din România, iar după cum recunoaște chiar el, bazele propriului imperiu au fost puse în urmă cu două generații. Mai exact, bunicul lui Gigi Becali s-a întors după 10 ani acasă cu o valiză de bani, devenind astfel cel mai bogat om din comunitate. Din nefericire acesta a murit pe front și și-a lăsat soția văduvă pe când avea doar 30 de ani.

Gigi Becali nu poate uita acest episod din viața familiei sale. Bunica omului de afaceri a fost extrem de afectată de pierderea soțului și a decis să-i rămână fidelă tot restul vieții. Acesta refuza să mai trăiască fără soțul alături de care și-a întemeiat o familie unită.

Bunica mea la 30 de ani a rămas văduvă. Și în momentul ăla, când a rămas văduvă și-a scos cercei și verighetă și tot! Și a zis: „E gata viața pentru mine”. Nu mergea nici măcar la zi onomastică sau nici la nuntă, măcar cu verișorii ei, cu familia. Și-a pus batic negru și gata. „Dar de ce, bunico?” îi spuneam eu. „Păi dacă, fără să vrea, unul se îmbată și vine și mă pupă pe față? Pentru demnitatea și onoarea mea, nu mai vreau să trăiesc”, a dezvăluit Gigi Becali la Trinitas TV.

„Are acest obicei”

Palatul din Aleea Alexandru, unde Gigi Becali își petrece mare parte din timp, a fost luat cu asalt de sute de oameni care sperau să primească un ajutor financiar din partea omului de afaceri. Gigi Becali este recunoscut pentru gesturile pe care le face pentru persoanele nevoiașe, iar cei prezenți la fața locului în această dimineață au spus că s-a creat deja un obicei ca oamenii să se strângă în fața palatului și să primească un ajutor. Doar că numărul acestora crește din ce în ce mai mult, iar potrivit gsp.ro, în această dimineață au fost la palat aproximativ 200 de persoane.
Cu toții l-au așteptat cu sufletul la gură pe Gigi Becali, în speranța că vor primi câteva sute de lei:

Îl așteptăm pe Becali să ne dea câte 200 de lei. Are acest obicei”, au spus oamenii prezenți la reședința de pe Aleea Alexandru, conform sursei deja menționate.

Gigi Becali nu este, însă, de fiecare dată la fel de generos. În finalul lunii decembrie, Gigi Becali s-a săturat de oamenii nevoiași și i-a alungat de la palat.

Urmăriți Playsport.ro și pe