Gigi Becali doar s-a încălzit cu îndepărtarea lui Budescu. Anunțul momentului: „Urmează Keșeru și Vinicius”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 02.01.2022, 22:23
Gigi Becali doar s-a încălzit cu îndepărtarea lui Budescu. Anunțul momentului: „Urmează Keșeru și Vinicius”

Gigi Becali a anunțat duminică faptul că a ajuns la un acord cu Constantin Budescu pentru rezilierea contractului fotbalistului. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 32 de ani a primit suma de 150.000 de euro pentru a se despărțit de FCSB înainte de expirarea contractului.

Liderul suporterilor FCSB a anunțat că Gigi Becali va mai pune pe liber doi jucători importanți

Cum era de așteptat, vestea nu a fost primită deloc bine de suporterii formației roș-albastre, care oricum protestează deja de mai mult timp împotriva modului în care echipa lor este condusă de Becali. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a lansat deja un mesaj de amenințare în urma acestui anunț.

Mai mult, acesta a spus că se așteaptă ca în zilele următoare alți doi fotbaliști importanți ai echipei, Claudiu Keșeru și Paulo Vinicius, să aibă parte de aceeași soartă ca a lui Budescu.

Nu mă mai miră nimic! Am spus deja că se va întâmpla asta cu Budescu. O să vadă în scurt timp reacția peluzei! Noi eram deja în protest față de el, dar acum lucrurile se înrăutățesc. Îmi este teamă, pentru că am informații în acest sens, că va urma să îi dea afară pe Claudiu Keșeru și pe Paulo Vinicius.

De Keșeru a mai zis și el că e nemulțumit, iar Vinicius nu a mai jucat în ultimele meciuri, l-a scos din lot special, noi ne-am dat seama! Echipa va fi la pământ! Adio, titlu! Și-a bătut iar joc de tot! Pe el îl interesează doar banii!

O să vorbesc zilele acestea și cu ceilalți lideri din galerie și vom stabili ce strategie vom urma. Cu siguranță va exista și un comunicat în acest sens. O să vadă Gigi Becali reacția pe care o au fanii la meciul cu CFR Cluj!”, a spus Gheorghe Mustață potrivit prosport.ro.

Finanțatorul de la FCSB a anunțat public faptul că vrea să renunțe și la Keșeru

Dacă nominalizarea lui Vinicius în acest context pare surprinzătoare, în cazul lui Keșeru nu se poate spune același lucru. Gigi Becali a anunțat deja în mod public faptul că atacantul de 35 de ani va fi pus pe liber odată cu Budescu.

Am vorbit cu Budescu și i-am spus „bă, spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem”. O să discutăm și cu Keșeru ca să încheiem cu el. Nu vreau să mă cert cu Budescu. Clar nu o să mai joace la noi. Dar este un salariu mare. Vreau să restrâng.

Nu are rost să continuăm cu Keșeru, dacă restrâng. Gata, fac altă strategie. Să joace Ianis Stoica, Dumiter, Mamut. De ce să joace un jucător cu 25.000 (de euro) pe lună și să nu joace un jucător cu 4.000 (de euro) pe lună?”, a spus Becali la Pro X după ultimul meci din 2021, în deplasare contra lui Sepsi Sf. Gheorghe.

EXCLUSIV | Se naște un nou conflict la FCSB. Gigi Becali îl vrea plecat, dar Claudiu Keșeru refuză rezilierea. Argumentul atacantului