Gigi Becali e bucuros că trecem printr-o pandemie: ”Am scăpat de mall-uri, baruri, cluburi! La revedere cu drogangii și curvăsăreala!”

Sorin Chiriac 26.12.2020, 09:33
Gigi Becali e bucuros că trecem printr-o pandemie: ”Am scăpat de mall-uri, baruri, cluburi! La revedere cu drogangii și curvăsăreala!”

După o vreme în care a dispărut din viața publică, Gigi Becali a reveni cu declarații șocante. Patronul FCSB spune că se bucură că pandemia a lovit țara noastră. Și asta pentru că au fost închise mall-urile, barurile și cluburile.

Gigi Becali
Becali se bucură că trecem prin pandemie

Gigi: ”La revedere cu drogangii și curvăsăreala!””

Omul de afaceri a făcut o serie de declarații controversate legate de pandemia de COVID-19 și de deciziile luate de autorități. Milionarul este convins că oamenii sunt cei care au creat virusul. Dar nu orice oameni, ci ”oamenii care colaborează cu dracul”. În acest fel, Dumenzeu a făcut posibilă închiderea mall-urilor, a barurilor și cluburilor.

Pandemia e cea mai mare bucurie! Oamenii care colaborează cu dracul au creat virusul! Dumnezeu a închis cluburile unde erau «drogangii» și «curvăsăreală». Se apropie vremurile de Apoi. Voi vorbi în termeni religioși. Dracul își face mendrele. Ce-l deranjează cel mai tare? Biserica, Sfânta Împărtășanie și Crucea. Asta îl arde pe drac. Oameni de știință, câștigători de Premiu Nobel, spun că a fost creat virusul. L-au creat oamenii, cu care colaborează dracul. El a interzis Biserica, dar Dumnezeu e mai puternic și a zis «Îți dau opreliște, Nu mai vezi mall-uri, închid barurile unde sunt droguri și «curvăsăraie», iar Bisericile, pe care le-ai vrut închise, le țin deschise!». A făcut Dumnezeu minune. Biserica Ortodoxă a spus «Un potir și o linguriță la Împărtășanie» și nu a zis nimeni nimic! Dracii au încercat, dar nu s-a putut. A zis «Vă las să cutremurați corabia puțin». Dar atât!

”Am scăpat de mall-uri, baruri, cluburi!

Gigi Becali e bucuros că trecem printr-o pandemie. Spune el că, astfel, a fost posibilă închiderea unor locuri ”de pierzanie”. Patronul FCSB a vorbit în continuare despre relația lui Dumnezeu, despre credință și Biserică.

Bine că nu mai sunt cluburile. La revedere cu «drogangiii», băuturile și «curvăsăreala». Lumea vine la Biserică. Îți dai seama ce bucurie a adus pandemia asta? Cea mai mare bucurie a adus asta. Dumnezeu ne va da mai mare bucurie. S-a oprit păcatul, dar a rămas Biserica. S-a împuținat dragostea și fac dracii pandemie și virusuri! Dacă avem credința și mergem la Biserică, Dumnezeu le va rezolva. Dacă ne interesează să tăiem porci și să mergem la cluburi, nici pe Dumnezeu nu-l interesează”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi: ”Virusul e un fleac! Nu mi-e frică”

Gigi Becali este de părere că virusul nu este unul foarte periculos, dacă ne tratăm așa cum trebuie. Spune că vorbește din experiență, pentru că ”aproape toți de la mine din comună au avut”.

Câți oameni au murit?! Virusul e un fleac dacă ai luat medicamentul imediat ce ai avut ceva simptome. Iei Arbidol, vitamina C, vitamina D și Zinc. Paracetamol iei dacă faci febră. Dacă iei virusul din timp, pui barieră și la revedere, COVID! Dacă stai câteva zile și zici că ești tare și nu iei medicamente, ești tu un fleac pentru virus și ajungi la ATI. Eu știu pentru că am experiență. Aproape toți de la mine din comună au avut. Eu i-am ajutat și nu purtam mască. Nu îmi e frică! Dacă Hristos vrea să mă omoare așa, aia e. Nu îmi e frică de moarte. În Rai te așteptă Hristos”, a mai declarat Becali.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe