Gigi Becali făcut nebun, în direct, la tv: „Acolo e o junglă. Nimănui nu-i place să lucreze cu el”

Giosanu Catinca 14.08.2021, 00:07
Gigi Becali făcut nebun, în direct, la tv: „Acolo e o junglă. Nimănui nu-i place să lucreze cu el”

Cazul lui Zdenek Ondrasek, fotbalistului dat afară de Gigi Becali, a atras atenția marilor voci ale fotbalului românesc. Atacantul născut la 22 decembrie 1988, în Strakonice, Cehia, avea mari speranțe de la formația bucureșteană, însă visul lui s-a năruit mai devreme decât preconiza. Fostul jucător al echipei FCSB, Zdenek Ondrasek, s-a destăinuit foștilor coechipieri după experiența pe care a trăit-o în România. Presa din Cehia a acordat spații ample poveștii lui Ondrasek la FCSB. Un fost câștigător de Champions League a fost șocat în momentul în care a aflat cum a fost tratat Ondrasek la gruparea din Capitală.

Zdenek Ondrasek a rămas cu un gust amar după experianța de la FCSB

Zdenek Ondrasek a jucat trei meciuri pentru FCSB, dintre care două în Liga I, acumulând un total de 110 minute. El a intrat repede în dizgraţia patronului Gigi Becali, care a decis să-l dea afară de la echipă. Înainte de a ajunge la FCSB, sportivul de 32 de ani a fost curtat de Sepsi OSK. Echipa din Sfântu Gheorghe s-a interesat de serviciile sale, dar s-a lovit de refuzul cehului când clubul patronat de Becali a intrat pe fir. Rămas liber de contract, Ondrasek nu mai repriză interes pentru covăsneni, după cum a anunțat Attila Hadnagy.

Internaționalul le-a povestit foştilor colegi calvarul trăit la echipa lui Gigi Becali. Atacantul ceh s-a plâns de tratamentul de care a avut parte în România, iar fotbaliștii străini au fost uimiți de cele relatate.

„Patronul de acolo e un nebun!”

David Limbersky, fost jucător la Viktoria Plzen, echipă pentru care a evoluat inclusiv Ondrasek, a făcut publică discuția pe care a avut-o cu jucătorul.

Am vorbit cu Ondrasek. Și el a fost surprins de cum a fost tratat. A spus că e o junglă acolo. Chiar așa pare! Patronul de acolo e un nebun. Cred că nimănui nu i-ar plăcea să lucreze cu el. E ceva extrem, n-am trăit niciodată așa ceva!”, a explicat Limbersky pentru O2 TV Sport Cehia.

Pentru a-i rezilia contractul lui Zdenek Ondrasek, Gigi Becali s-a văzut nevoit să-i achite nu mai puțin de patru salarii compensatorii. În total 80.000 de euro. Contractul expira abia în vara lui 2022.

Salutări tuturor! Am atât de multe în capul meu, dar voi fi scurt.

Aș vrea să mulțumesc tuturor suporterilor pentru susținere, tuturor oamenilor din club și tuturor jucătorilor. Am întâlnit oameni minunați aici și le doresc tuturor tot ce e mai bun. Mulțumesc tuturor!”, a scris cehul, pe Instagram, după ce și-a reziliat contractul cu FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe