Gigi Becali, furios din cale-afară după ultimul refuz: “Nu este un om serios. Nu mai am ce discuta cu el. La revedere!”

Ștefănescu Dragoș / 10.06.2021, 14:14
Gigi Becali, furios din cale-afară după ultimul refuz: “Nu este un om serios. Nu mai am ce discuta cu el. La revedere!”

Atacantul celor de la Sepsi, Andrei Dumiter a fost foarte aproape de un transfer la FCSB. Dar când lucrurile păreau deja rezolvate toată afacerea a picat din cauza pretențiilor financiare ale jucătorului. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB a fost extrem nemulțumit de atitudinea jucătorului.

Gigi Becali taie în carne vie după ratarea transferului

Refuzul atacantului l-a enervat extrem de tare pe latifundiarul din Pipera acesta declanșând o adevărată tiradă la adresa fotbalistului dar și a agentului acestuia.

Nu mă mai interesează Dumiter ăla. Nu este un om serios, iar eu nu am ce să mai discut cu el. La revedere!

A fost și unul Chindriș care visa că ajunge pe la Valencia sau nu mai știu eu ce echipe și unde a ajuns?

Tot așa s-a luat după impresar, iar acum Iftime nu știe cum să mai scape de el. Îi era frică că manâncă doar Vulturar din transfer și l-a îmbârilgat pe Chindriș să nu vină la noi.

Așa a făcut și impresarul lui Dumiter. Vulturar a vrut să ajute, dar ce să faci cu impresarul ăla? La revedere! Să fie sănătoși”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali i-ar fi oferit lui Andrei Dumiter un salariu de 8.500 de euro, lunar. Fotbalistul a cerut iniţial 7 mii de euro pe lună, adică dublu faţă de cât are acum la Sepsi. Latifundiarul din Pipera a fost de acord şi transferul părea că se va concretiza. După ce Sepsi s-a înţeles cu FCSB, Dumiter a plusat şi a cerut 9.500 de euro. Becali a făcut o ofertă finală de 8.500 de euro.

Impresarul l-a influențat pe Andrei Dumiter

În acest moment a intervenit Cătălin Sîrmășan care este impresarul oficial al lui Dumiter. Când a văzut oferta scrisă de la FCSB, Sărmășan a cerut minimum 12.000 de euro pentru fotbalistul cu doar câteva meciuri jucate în Liga 1. Astfel transferul a picat în ultimul moment iar Demeter rămâne în continuare jucătorul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, dând peste cap socotelile patronului covăsnean care deja se înțelesese cu un fotbalist străin care să-i ia locul în lotul lui Leo Grozavu.

Dumiter mi-a transmis că nu vrea să plece la FCSB. Știu că a fost ceva cu impresarul, că n-a vrut să-l lase impresarul. Nu-i nicio problemă, dar și el trebuia să se gândească mai devreme, ca să nu purtăm negocieri așa degeaba.

Dar nu este nicio problemă. Vine înapoi și se pregătește cu noi, asta e. În fotbal așa e. Noi ne-am înțeles în totalitate cu FCSB, acum mingea este la jucător și impresarul lui”, a declarat Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi.