Gigi Becali, Giovanni, Mircea Sandu, Mitică Dragomir, Porumboiu sau „Pinalti”. Cine câștiga mai mult? Dezvăluiri de senzație: „Partidele de poker erau celebre”

Marian Cărăvan 28.12.2020, 13:18
Gigi Becali, Giovanni, Mircea Sandu, Mitică Dragomir, Porumboiu sau „Pinalti”. Cine câștiga mai mult? Dezvăluiri de senzație: „Partidele de poker erau celebre”

Oamenii de fotbal mai au și alte preocupări în afară de… fotbal. Momentele în care sportul rege ieșea din scenă aveau însă aceeași miză: banii. Dezvăluiri de senzație după partidele de poker la care participau oamenii de fotbal.

Cine câștiga mai mult din poker. Dezvăluiri de senzație, din interior, despre oamenii de fotbal din România

Celebrele partide de poker la care participau importanți oameni de fotbal din România au fost readuse în prim-plan. Unul dintre foștii conducători din fotbalul mioritic a făcut dezvăluiri de senzație despre partidele de poker la care participau personaje cu greutate din sportul rege. Cine câștiga mai mult și ce nu aveau voie să facă participanții? Răspunsurile le-a oferit chiar unul dintre „actorii principali”. Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut dezvăluiri de senzație. Gigi Becali, Giovanni Becali, Gheorghe Ștefan Pinalti, Adrian Porumboiu sau fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, se numărau printre participanții la aceste partide de poker. Miza era aceeași: banii. Exista însă o regulă de aur: să nu se vorbească despre fotbal.

Dumitru Dragomir a dezvăluit ce se întâmpla când nu era respectată această regulă și cine învârtea banii la aceste partide de poker. Cine câștiga cel mai mult și cine nu avea noroc. Fostul șef al LPF a făcut dezvăluiri de senzație.

„Partidele de poker erau celebre. Se jucau la Sechelariu acasă. Ștefan (n.r. – Gheorghe Ștefan) era mai zgârcit așa și nu ne prea ducea la Piatra Neamț. Nu se juca niciodată mai mult de 3-4 ore.

Nu avea voie nimeni să vorbească despre fotbal. De exemplu, dacă juca Bacău cu Steaua la fotbal și la masă erau Sechelariu și Becali și dacă ziceau ceva de fotbal, eu mă ridicam și plecam. Porumboiu era foarte larg și nu prea a câștigat niciodată, nu avea noroc. Gigi Becali era tare de tot. Venea cu bani. Sandu era un jucător bun. Mai venea și Giovanni”, a dezvăluit Dumitru Dragomir la Realitatea TV.

Urmăriți Playsport.ro și pe