Gigi Becali, hărțuit în preajma palatului. Patronul de la FCSB a solicitat intervenția Jandarmeriei. De la ce a pornit totul

Giosanu Catinca 05.04.2022, 19:57
Gigi Becali, hărțuit în preajma palatului. Patronul de la FCSB a solicitat intervenția Jandarmeriei. De la ce a pornit totul

Finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, a ajuns să fie hărțuit chiar în apropierea locuinței sale. Omul de afaceri s-a simțit în pericol, așa că a solicitat ajutorul autorităților competente. Motivul pentru care le-a cerut ajutorul jandarmilor.

Gigi Becali, hărțuit în plină zi

Latifundiarul nu a mai suportat situația și le-a cerut jandarmilor să intervină în momentul în care a văzut că este hărțuit.

Oamenii care provin din familii dezorganizate vin adesea la porțile palatului lui Gigi Becali pentru a-i cere afaceristului să îi ajute cu bani. De obicei, aceștia își așteaptă liniștiți rândul, căci ei știu exact cum procedează patronul FCSB-ului, care își îndreaptă atenția mai întâi către persoanele care au grave probleme de sănătate.

Marți, 5 aprilie, lucrurile au degenerat. Oamenii s-au așezat la poarta palatului lui Becali, dar un individ s-a dovedit lipsit de bun simț, așa că patronul FCSB-ului a luat măsuri.

Ce s-a întâmplat cu latifundiarul din Pipera

Gigi Becali a ieșit marți în fața palatului, așa cum o face de obicei. Latifundiarul avea în mână un teanc cu bancnote de 50 de lei, dar nu a apucat să treacă prin dreptul fiecărei persoane.

Omul de afaceri a fost luat prin surprindere de un individ care s-a apropiat mai mult decât era cazul. Bărbatul a încercat să îi smulgă teancul de bani din mână, conform prosport.ro.

După cum era de așteptat, finanțatorul roș-albaștrilor s-a enervat și a decis să oprească acțiunea. În plus, el i-a chemat pe jandarmii care se aflau în zonă, pentru a lua măsuri cu privire la cele întâmplate.

Au rămas cu buza umflată

Becali a anunțat în mai multe rânduri că nu îi va mai ajuta pe oamenii nevoiași care se adună în fața palatului din Aleea Alexandru. Totuși, el nu s-a putut abține și a revenit la vechile obiceiuri.

Problema este că nu a mai împărțit niciun ban, după ce a fost luat cu asalt de omul care a încercat să îi smulgă teancul de bani pe care îl avea în mână.

Jandarmii i-au luat la goană pe cei care s-au strâns în fața palatului, dar aceștia nu au vrut să plece. Ei sperau că omul de afaceri se va întoarce și le va da până la urmă măcar o bancnotă de 50 de lei. Nu s-a întâmplat însă așa! Totul, din cauza omului care s-a dovedit lipsit de bun simț.

Urmăriți Playsport.ro și pe