Gigi Becali i-a pus gând rău lui Budescu: „Să facă ce vrea el!” Mesaj dur al patronului FCSB

Robert Zanfir / 06.12.2021, 20:33
Gigi Becali i-a pus gând rău lui Budescu: „Să facă ce vrea el!” Mesaj dur al patronului FCSB

Gigi Becali i-a pus gând rău lui Constantin Budescu. Mijlocașul nu a mai prins echipa în ultima vreme și ar putea pleca la iarnă.

Constantin Budescu nu mai este văzut ca o piesă importantă la FCSB. Mijlocașul a fost doar de două ori titular de la revenirea în România, iar Gigi Becali se arată dispus să renunțe la jucător. Fostul fotbalist al Astrei ar putea pleca în iarnă. Marius Șumudică îi întinde o mână.

Gigi Becali i-a pus gând rău lui Budescu: „Să facă ce vrea el!” Mesaj dur al patronului FCSB

Constantin Budescu nu a jucat deloc în meciul câștigat de FCSB cu UTA, 2-1. De fapt, mijlocașul a prins doar rar echipa după transferul de acum 6 luni, când a fost adus cu surle și trâmbițe sub comanda lui Gigi Becali.

Patronul este dispus să se despartă de jucător. I-a transmis un mesaj direct și agresiv:

„Cu Budescu ce să fie? A rămas rezervă și asta este. Este problema lui dacă vrea să plece. Să facă ce vrea el. Budescu este un jucător important pentru noi, dar dacă este rezervă și echipa câștigă, nu mai este atât de important, nu?“, a spus Becali pentru Fanatik.ro.

Budescu, salvat de Marius Șumudică?

Constantin Budescu ar putea primi o mână de ajutor din partea lui Marius Șumudică. Antrenorul sub conducerea căruia a câștigat titlul în Liga 1 este dispus să îl transfere la Yeni Malatyaspor.

Există posibilitatea să nu am rezultate și să fiu demis. Sau să am rezultate și să mi se deblocheze transferurile. Dar o să fiu foarte atent, nu o să aruncăm cu bani, pentru că nu are rost.

Budescu este un jucător care mă interesează, am colaborat foarte bine cu el, dar l-aș lua fără nicio sumă de transfer, pentru că nu suntem capabili să plătim.

Eu am făcut performanțe cu el și, dacă am făcut performanță cu el și el m-a ajutat într-un moment greu, atunci trebuie să îl ajut și eu într-un moment greu. Și aș face din tot sufletul acest lucru
Marius Șumudică, antrenor Malatyaspor

În ciuda criticilor, Constantin Budescu nu este afectat de situația de la echipă. Mihai Stoica a dezvăluit că jucătorul este insensibil la vorbele patronului:

„I-a criticat în public mereu, nu numai acum. Bineînţeles că e o problemă. Dacă jucătorii nu pot evolua la cei mai buni parametri pentru că-i critică Gigi, au o problemă. Înseamnă că n-au ce căuta la FCSB.

La noi e presiune mare. Dacă tu crezi că Budescu e afectat de criticile lui Gigi, te înşeli amarnic. Să se ducă să-şi caute alte meserii dacă îi afectează criticile. Care-i problema?, a declarat Mihai Stoica pentru TelekomSport.