Octavian Popescu, transfer de senzație în Cehia? Conducerea Slaviei Praga îl dorește în locul lui Nicușor Stanciu

Ștefănescu Dragoș / 04.01.2022, 11:51
Octavian Popescu, transfer de senzație în Cehia? Conducerea Slaviei Praga îl dorește în locul lui Nicușor Stanciu

Octavian Popescu este unul dintre tinerii de mare viitor de la FCSB. Evoluțiile bune l-au adus în atenția mai multor cluburi din străinătate. Recent, conducerea Slaviei Praga și-a exprimat interesul pentru Octavian Popescu.

Slavia Praga îl vrea pe Octavian Popescu

Octavian Popescu (19 ani) este unul dintre jucătorii de la FCSB care a impresionat cel mai mult în acest sezon. Evoluțiile bune l-au adus în atenția mai multor cluburi importante din străinătate.

Galatasaray este una dintre echipele care îl au în vizor pe Octavian Popescu. Un club din Italia a oferit deja 13 milioane pentru jucătorul roș-albaștrilor. Oferta italienilor a fost însă refuzată de Gigi Becali. Se pare că Octavian Popescu a intrat și în atenția Slaviei Praga, campioana Cehiei la care evoluează Nicolae Stanciu.

Publicația cehă eFotbal anunța că Octavian Popescu este atent monitorizat de scouterii Slaviei Praga. Jucătorul de la FCSB este văzut drept înlocuitorul perfect pentru Nicolae Stanciu, despre care se spune că va pleca de la Slavia în această iarnă.

Scouterii Slaviei au fost atrași de românul Octavian Popescu. Marele talent al fotbalului local, care, mulțumită versatilității sale poate juca pe mai multe posturi, ar putea, în anumite circumstanțe, să-l înlocuiască pe compatriotul Nicolae Stanciu”, au scris jurnaliștii cehi.

În acest sezon, Octavian Popescu a bifat 19 meciuri pentru FCSB, reușind să marcheze 4 goluri și să ofere două pase decisive. În total, el are 8 goluri și 10 pase decisive în 53 de meciuri la echipa roș-albastră.

Octavian Popescu, ”perla” de 20 de milioane de euro a lui Gigi Becali

Octavian Popescu este noua perlă a lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera și-a fixat strategia în privința tânărului jucător, intenționând să-l mai țină la FCSB pentru încă două-trei sezoane. Cu toate acestea, omul de afaceri spune că va ceda totuși pentru o sumă de 18-20 de milioane de euro.

La Tavi Popescu, îl dau acum doar dacă primesc ofertă de 20 de milioane de euro. Că or fi 17-18, nu e o problema, dar acolo se învârte la ora asta.

La ora asta, el se preconizează să fie un jucător de 100 de milioane de euro peste trei ani”, a spus Gigi Becali.

Nicolae Stanciu, aproape de plecarea de la Slavia Praga

Nicolae Stanciu (28 de ani) evoluează pentru Slavia Praga din iulie 2019. În următoarea perioadă acesta ar putea părăsi campioana Cehiei. Impresarul său, Anamaria Prodan, a lăsat să se înțeleagă că Stanciu ar putea ajunge în zona Golfului, acolo unde a mai jucat la Al Ahli între ianuarie și iunie 2019.

Eu şi partenerii mei încercăm să finalizăm transferul lui Stanciu. E surpriză! Nu e în Europa. Cred că se va finaliza acum. Am fost aproape şi sezonul trecut. Va merge undeva unde trebuie să câștige bani acum. Undeva la căldură”, a spus Anamaria Prodan, conform as.ro.