Gigi Becali îl vinde pe Octavian Popescu. Patronul FCSB a pus la punct planul în urma căruia va reuși să câștige o sumă impresionantă

Ștefănescu Dragoș / 14.01.2022, 12:02
Gigi Becali îl vinde pe Octavian Popescu. Patronul FCSB a pus la punct planul în urma căruia va reuși să câștige o sumă impresionantă

Octavian Popescu este unul dintre cei mai talentați tineri jucători de la FCSB. Evoluțiile bune din acest sezon l-au adus în atenția mai multor cluburi din străinătate. Dorind să profite din plin, Gigi Becali a pus deja la punct planul pentru transferul lui Octavian Popescu.

Gigi Becali a făcut planul pentru transferul lui Octavian Popescu

Octavian Popescu (19 ani) este unul dintre tinerii jucători de la FCSB care a impresionat cel mai mult în acest sezon. Evoluțiile bune l-au adus în atenția mai multor cluburi importante din străinătate. Ofertele pentru jucătorul roș-albaștrilor nu au încetat să apară în ultima perioadă.

Gigi Becali nu intenționează să-l vândă momentan pe Octavian Poescu. Patronul FCSB este conștient de valoarea tânărului jucător și a pus la punct chiar un plan de vânzare al acestuia într-un viitor nu foarte îndepărtat. Latifundiarul din Pipera este ferm convins că Popescu va fi un fotbalist care va valora zeci de milioane de euro peste câțiva ani. Becali are așteptări mari și de la alți tineri fotbaliști din lotul echipei sale, unul dintre aceștia fiind Ianis Stoica.

Și Ianis e marcator, dar Tavi Popescu are ceva special. Putem să vorbim de zeci de milioane de euro peste 2-3 ani. Acum e copil, are talent, dar trebuie să joace meci de meci, să dea goluri, să rezolve meciuri. Până acum, a cam rezolvat.

N-am avut nicio ofertă. Dar, nu mă grăbesc. La fel am procedat și cu Man și cu Moruțan. I-am lăsat să crească, să mai învețe, să se dezvolte din toate punctele de vedere și la 22 de ani, ați văzut pe ce sume au plecat, da? La fel va fi și cu Tavi Popescu și nu numai cu el”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Slavia Praga, descurajată de prețul lui Octavian Popescu

Octavian Popescu este noua ”perlă” a lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera și-a fixat strategia în privința tânărului jucător, intenționând să-l mai țină la FCSB pentru încă două-trei sezoane. Cu toate acestea, omul de afaceri i-a fixat un preț uriaș, de 18-20 de milioane de euro.

După ce Slavia Praga și-a manifestat interesul pentru Octavian Popescu, Nicolae Stanciu a declarat că nu crede în acest transfer. Internaționalul român consideră că prețul lui Popescu este mult  prea mare pentru puterea financiară a praghezilor. Stanciu recunoaște nu i-ar displăcea un astfel de transfer, mai ales că Popescu evoluează pe un post diferit de al său.

Este un jucător foarte bun (n.r. – Octavian Popescu). Dacă ar fi să vină, nu ar veni în locul meu, pentru că jucăm pe poziţii diferite. Dar nu cred că cei de aici îşi permit să plătească o asemenea sumă. Nici nu cred că cei de la FCSB îl vor lăsa să plece.

Am văzut şi eu la ce se aşteaptă şi preţul pe care îl vor pe el. Cu siguranţă, Slavia nu şi-l permite!”, a spus Nicolae Stanciu.