Gigi Becali nu mai vrea la televizor în anul 2021. Patronul FCSB, anunț trist pentru admiratori după Sărbătorile de Iarnă

Marian Cărăvan 04.01.2021, 09:10
Gigi Becali nu mai vrea la televizor în anul 2021. Patronul FCSB, anunț trist pentru admiratori după Sărbătorile de Iarnă

Gigi Becali a oscilat în ultima perioadă între a se retrage definitiv din viața publică și a apărea la tv. Deși la un moment dat renunțase să mai apară în emisiunile tv, patronul FCSB tocmai a făcut asta înainte de Revelion. După care și-a anunțat din nou retragerea din viața publică. Gigi Becali nu mai vrea la televizor în anul 2021.

Gigi Becali nu mai vrea la televizor în anul 2021

În vara anului trecut, Gigi Becali luase decizia de a se retrage din viața publică, după ce prezența sa pe micile ecrane devenise ceva obișnuit. Parcă lipsea ceva, după ce ani la rând Gigi Becali făcuse „spectacol” cu fiecare intervenție în emisiunile tv. Cu toate că își anunțase retragerea din viața publică, Gigi Becali a apărut din nou la tv pe finalul anului 2020. Patronul FCSB ne anunță din nou că va renunța să mai vorbească cu presa. Gigi Becali nu mai vrea la televizor în anul 2021.

„Viață publică… Nimic! Nici nu știu ce se întâmplă. Nu mă mai interesează! La revedere! Gata. Viață publică înseamnă păcate. Cum ies, cum trebuie să spun ceva, trufie, ori mândrie, ori jignire…Nu mai vreau să fac păcate”, a declarat Gigi Becali la Antena 3, imediat după intrarea în noul an.

Patronul FCSB a renunțat și la petrecerile fastuoase de la cumpăna dintre ani.

„Pentru mine, sărbătoare nu înseamnă că mergem să bem vin, să mâncăm, să ne distrăm și să facem păcate. Nu, tată! Pentru mine, sărbătoarea înseamnă să fiu și mai strict, și mai credincios să stau și mai mult la biserica și să fac mai multe rugăciuni”, spune Gigi Becali.

Gigi Becali nu mai vrea la televizor în anul 2021.

Gigi Becali nu mai vrea la televizor in anul 2021
Gigi Becali nu mai vrea la televizor in anul 2021

Cum au stat audiențele tv după ce Gigi Becali și-a anunțat retragerea din viața publică

Gigi Becali era o prezență obișnuită în emisiunile tv. Intervențiile sale făceau deliciul telespectatorilor, care urmăreau „spectacolul” oferit de patronul FCSB. După o lungă perioadă în care a fost mediatizat în exces, Gigi Becali a luat decizia de a se retrage din spațiul publicul, aparițiile sale fiind doar meteorice. Ce s-a întâmplat cu televiziunile de sport după ce Gigi Becali nu a mai apărut „pe sticlă”.

Ce efecte a produs decizia lui Gigi Becali. Un răspuns îl are realizatorul tv Vali Moraru, moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”.

„Înclin să cred că audiența nu e afectată. Poate că nu mai avem acele vârfuri pe intrările sale, dar audiența pe emisiuni e bună și constantă. Pe mine nu mă îngrijorează decizia lui Gigi Becali. Dimpotrivă, o apreciez ca pe o decizie înțeleaptă, e benefică pentru toată lumea: pentru el, pentru echipă și pentru public.

Din păcate, golul lăsat de Gigi Becali e umplut de încercările unora sau altora de a se afirma. Calitatea mesajului continuă să scadă, indiferent cât de improbabil putea părea așa ceva în momentele de glorie ale discursurilor lui Gigi Becali”, a declarat Vali Moraru, conform ProSport.

Gigi Becali nu mai vrea la televizor în anul 2021.

Urmăriți Playsport.ro și pe