Poveste de film cu Gigi Becali în rolul principal: „Avea cancer în fază terminală, medicii i-au dat trei luni”. Cum s-a terminat totul

Marian Cărăvan 31.12.2020, 12:55
Poveste de film cu Gigi Becali în rolul principal: „Avea cancer în fază terminală, medicii i-au dat trei luni”. Cum s-a terminat totul

Gigi Becali este omul surprizelor. Finanțatorul FCSB nu se preocupă doar de fotbal. O poveste de film cu Gigi Becali în rolul principal a fost relatată de un cunoscut realizator de emisiuni din România. Cum s-a terminat totul.

Cum s-a terminat povestea de film cu Gigi Becali în rolul principal

Gigi Becali a fost prezentat într-o cu totul altă postură decât cea „clasică”, de finanțator în fotbal. Nu este pentru prima oară când Gigi Becali sare în ajutorul semenilor săi. E o poveste de film, cu Gigi Becali în rolul principal. Finanțatorul FCSB a fost impresionat de un puști talentat, care a apărut în show-ul de televiziune ”Next Star”. Un puști care cânta foarte frumos, căruia Gigi Becali i-a schimbat viața. Un copilaș care avea cancer în faza terminală și căruia medicii i-au dat trei luni de supraviețuire! Destinul a făcut ca puștiul să apară la tv, iar povestea sa să ajungă la Gigi Becali. Omul de afaceri nu a dorit însă să facă public gestul său de caritate. A făcut-o însă prezentatorul show-ului, cunoscutul om de televiziune, Dan Negru.

„Am o poveste cu Gigi și nu știu dacă să v-o zic sau nu…. N-a vrut s-o spună și s-o facă public. La Next Star, show-ul meu cu copii, a fost un puști care avea cancer în fază terminală. Cânta foarte frumos, dar avea cancer în fază terminală. Avea nevoie de niște zeci de mii de euro multe, ca să-și salveze viața. Omul n-a găsit, tatăl lui, mama lui n-au găsit banii”, a spus Dan Negru.

Dan Negru a dezvaluit un episod nestiut din viata lui Gigi Becali
Dan Negru a dezvaluit un episod nestiut din viata lui Gigi Becali

Gigi Becali e capabil să schimbe destine

O poveste de film cu Gigi Becali în rolul principal. Dan Negru a dezvăluit că Gigi Becali e capabil să schimbe destine. Cu un simplu gest.

„Nea Gigi a dat toți banii ăștia și i-a salvat viața. N-a vrut s-o spună la televizor. A vrut să fie într-o liniște și într-o discreție a lui. Copilul ăla, aici în România i-au dat trei luni de supraviețuire. Au trecut 8 ani de atunci și chiar vorbesc cu ăsta mic. Atunci m-a impresionat gestul lui Becali. E vorba de o viață salvată! Ce se spune, ce se vorbește, nu mă interesează. Eu știu că ăstuia mic omul ăsta, Gigi Becali, i-a schimbat viața”, a mai declarat Dan Negru, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Urmăriți Playsport.ro și pe