Gigi Becali s-a răzgândit. Decizie de ultima oră la FCSB! Ce se va intampla la derby-ul cu Craiova cu doi renegați

Robert Zanfir / 02.04.2022, 16:27
Gigi Becali s-a răzgândit. Decizie de ultima oră la FCSB! Ce se va intampla la derby-ul cu Craiova cu doi renegați

Gigi Becali pare că s-a răzgândit. Toni Petrea a anunțat prezența lui Claudiu Keșeru în lotul echipei pentru partida cu Universitatea Craiova. Atacantul revine în lot după o lună de absență. Pe banca de rezerve va fi și Andrei Vlad.

FCSB se pregătește pentru meciul care poate lămuri apele în lupta pentru titlu, dar și pentru podium. În cazul unei victorii cu rivalii de la Universitatea Craiova, echipa lui Gigi Becali va menține strocul cu liderul CFR Cluj. Dacă va  fi învinsă, riscă să piardă și poziția a doua, pe care o vânează chiar oltenii lui Reghecampf.

Claudiu Keșeru și Andrei Vlad, în lotul FCSB pentru meciul cu Universitatea Craiova

FCSB este la doar cinci pași de liderul CFR Cluj. Orice punct este vital pentru roș-albaștri, care vor avea de jucat și dubla directă cu Dan Petrescu și compania.

Toni Petrea nu are probleme de lot înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Mai mult, antrenorul l-a reprimit în lot și pe Claudiu Keșeru, exilat de Gigi Becali în ultimele trei partide.

„Avem la dispoziție tot lotul, vom vedea formula de start. E posibil Claudiu Keșeru să fie în lot”, a spus Toni Petrea.

Ultima dată când Keșeru a jucat pentru FCSB a fost în eșecul cu FC Argeș, din sezonul regular. Toni Petrea mai are o veste bună. Andrei Vlad va fi și el în lot, chiar dacă va rămâne rezerva lui Târnovanu.

„Vlad a fost în lot și etapa trecută. Am câștigat ultimele două jocuri, e greu acum să schimbăm portarul”, a declarat Toni Petrea.

Andrei Ivan, criticat și de Reghecampf după gafa de la națională

Laurențiu Reghecamp l-a criticat pe Andrei Ivan pentru gafa de la națională, din meciul cu Israel. Atacantul a greșit la fel și în mandatul lui Mirel Rădoi, la unul dintre golurile marcate de Germania, în victoria cu 2-1 cu România.

„Este mult mai greu să te aperi în zonă, la un jucător care vine din spate şi nu vine cu marcaj. Totuşi, echipe mari din fotbalul mondial se apără în zonă. Dar depinde de calitatea jucătorilor, de talia lor, de ghinion. Şi avem noi o vorbă despre ghinion şi nu pot să o spun.

Depinde cine îl acuză pe Ivan, staţi puţin pentru că vorbim de lucruri pe care nu le cunoaştem. Nu avem cum să ne dăm cu părerea, dacă nu ştim ce s-a antrenat, ce au fost puşi jucătorii să facă. În primul rând, Ivan nu era la marcaj, era un jucător pus să stea pe scurt, la un corner, fază pe care echipa naţională o joacă în zonă”, a spus Reghecampf în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului cu FCSB.

FCSB este o echipă foarte bine pregătită fizic, poate duce meciuri la intensitate maximă până în minutul 95, a câştigat multe puncte cu goluri marcate pe final.

Trebuie să fim atenţi la calitatea jucătorilor din faţă a celor de la FCSB, sunt inteligenţi, au tehnică bună, pot scoate adversari din joc, pot face diferenţa oricând. Îl au pe Florin Tănase. La fel, trebuie să fim atenţi şi la şuturile de la distanţă ale lor,
Laurențiu Reghecampf.

FCSB – Universitatea Craiova, partidă care contează pentru runda a treia din play-off-ul Ligii 1, este programată duminică, 3 aprilie, de la 19:00.