„Gigi Becali sare la bătaie pentru asta”. Dezvăluire din intimitatea patronului FCSB după conflictul cu Edi Iordănescu

Dragos Stefanescu 15.11.2021, 16:00
„Gigi Becali sare la bătaie pentru asta”. Dezvăluire din intimitatea patronului FCSB după conflictul cu Edi Iordănescu

Ieșirile publice ale lui Gigi Becali l-au determinat pe Edi Iordănescu să renunțe la conducerea tehnică a FCSB-ului. Astfel, liniștea aparentă de la echipa roș-albastră s-a încheiat foarte repede. După conflictul iscat la vicecampiona României, Dumitru Dragomir a făcut o dezvăluire din intimitatea patronului FCSB.

Dezvăluire din intimitatea patronului FCSB

Ieșirile publice din ultima vreme ale lui Gigi Becali l-au determinat pe Edi Iordănescu să părăsească banca tehnică a FCSB-ului. Astfel, tehnicianul a plecat de la echipa roș-albastră după doar câteva luni în care a reușit şapte victorii şi o remiză în Liga 1. Iordănescu Jr. a lăsat FCSB-ul pe locul doi în campionat și cu șanse reale în lupta pentru titlu.

Conflictul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu a produs nenumărate discuții în presa românească. Dumitru Dragomir, care este prieten cu cei doi, nu a putut sta departe de scandalul iscat în tabăra FCSB-ului. Fostul președinte al LPF a dezvăluit care a fost motivul rupturii dintre Becali și Iordănescu Jr., dar a făcut și câteva ironii subtile la adresa patronului de la FCSB.

Trebuie să îl înțelegem și pe Gigi Becali, dar și pe Edi Iordănescu. El are dreptate 100%, nu trebuia să fie schimbat. Nu o să îl înțelegem niciodată pe Gigi Becali pentru că am rămas cu mentalitate comunistă. Nu se procedează cum a făcut Gigi Becali, a greșit, dar e o greșeală forțată. L-a forțat pe Edi să demisioneze și e păcat, e un antrenor de mare valoare și de viitor.

Gigi Becali vrea să ajungă în Rai. FCSB este jucăria lui și i-a luat cineva jucăria. Gigi Becali face ca un copil căruia i-a luat alt copil jucăria și sare să îl bată. Edi Iordănescu nu vrea să ia bani fără să muncească. Eu sunt amic cu Edi și îl apreciez, este un copil foarte educat. Gigi Becali a greșit, dar a vrut să greșească. Pe Gigi Becali nu îl interesează dacă pierde 1-2 milioane atunci când dă de bani mulți, nu e la nivelul nostru.

El vrea să vândă jucători pe bani mulți ca să nu fie pe pierdere, nu-l interesează titlul. Să meargă să își ia licența PRO, să își ia un secund și să antreneze dacă se pricepe. Să își ia licența PRO și să dea ordine prin telefon, așa e legal. El dă oricum ordine, dar e ilegal acum”, a spus Dumitru Dragomir la Pro X.

Edi Iordănescu, viitorul selecționer al naționalei României

Dumitru Dragomir a vorbit și despre viitorul lui Edi Iordănescu, după despărțirea de FCSB. Fostul șef de la LPF consideră că sunt șanse mari ca Iordănescu Jr. să preia funcția de selecționer al naționalei României. Totuși, Dragomir a recunoscut că și-ar dori ca Gică Hagi, Dan Petrescu sau Victor Pițurcă să îl înlocuiască pe Mirel Rădoi la cârma naționalei.

Edi Iordănescu se duce la echipa națională, asta în cel mai rău caz. El e antrenor de un milion de euro în sus, el, Petrescu, Pițurcă, Hagi. Cei mai buni sunt Hagi și Pițurcă să îl înlocuiască pe Rădoi. Dacă nu vin ei, atunci Edi Iordănescu”, a spus Dumitru Dragomir.

Urmăriți Playsport.ro și pe