Gigi Becali se implică din nou la echipă. Ordinele sunt clare: Afară din primul „11”

Moldoveanu Camelia 23.09.2021, 21:53
Gigi Becali se implică din nou la echipă. Ordinele sunt clare: Afară din primul „11”

Nu a trecut mult timp de la „retragere” și Gigi Becali a decis că a venit momentul să se implice iar la echipă. Finanțatorul FCSB a anunțat pe cine vrea să dea afară din primul „11” după victoria cu emoții obținută în fața celor de la CS Hunedoara. Edi Iordănescu este pus într-o situație dificilă.

Gigi Becali trece peste Edi Iordănescu

Cu toate că Gigi Becali a declarat că nu o să se mai implice la echipa sa și că îl lasă pe Edi Iordănescu să-și „facă de cap”, se pare că s-a răzgândit. Meciul contra CS Hunedoara l-a enervat pe finanțatorul „roș-albaștrilor”. Cu toate că jucătorii de la FCSB au marcat trei goluri la rând, hunedorenii au reușit să egaleze în 25 de minute. Astfel, partida a ajuns în prelungiri. Partida s-a terminat 5-3 pentru echipa din București după prima repriză de prelungiri, însă jocul slab l-a nemulțumit pe patron.

Se pare că lui Becali i s-a „pus iar pata” pe Iulian Cristea. Fundașul în vârstă de 27 de ani a fost titular în meciul contra Hunedoara și l-a dezamăgit pe patron. Potrivit Fanatik, Edi Iordănescu a fost anunțat, în mod indirect, de către Gigi Becali că nu-l mai vrea pe Cristea în primul „11”.

Gigi Becali  a vrut să-l vândă pe Cristea, însă Edi Iordănescu a intervenit

La jumătatea lunii august a acestui an, Gigi Becali a vrut să-i dea afară pe Iulian Cristea și Alexandru Crețu. Însă, Edi Iordănescu a intervenit și a oprit transferul acestora. Rămâne de văzut dacă antrenorul FCSB o să-l mai poată apăra pe Cristea și de această dată.

Pe noi ne-a bătut Crețu. O să-i spun să-și caute echipă, îi dau și 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai și autogol. Mai e timp de transferat. Du-te și la revedere. L-am luat liber, îi dau bani și-l las și liber. Și pe Crețu și pe Cristea îi las liberi, gata!”, a afirmat Gigi Becali, nervos, după derby-ul pierdut de FCSB în fața Rapidului.

„A făcut haos în vestiar! A zis că ne dă afară”

Deși echipa lui a obținut calificarea, atitudinea fotbaliștilor săi l-a scos din minți pe Iordănescu. Acestuia nu i-a venit să creadă cum au egalat gazdele, deși echipa lui condusese cu 3 la 0. La final s-a dezlănțuit la adresa jucătorilor.

S-a transformat total! A făcut haos în vestiar! A spart de nervi tabla și ne-a spus că jucăm la Steaua, că trebuie să ne trezim. A țipat și ne-a amenințat, a zis că cine nu își schimbă mentalitatea va fi dat afară. Era foarte mânios că nu am respectat indicațiile lui. A zis că nu mai tolerează să jucăm după capul nostru. Că cine greșește de acum încolo, va pleca. După minutul 60 nu am mai respectat ce ne transmisese el, a explicat un fotbalist al vicecampionilor, potrivit Prosport.

În fața presei, antrenorul a fost mai ponderat, dar tot și-a făcut praf echipa. A fost foarte supărat pe jucătorii „nocturni” din formația sa. Edi Iordănescu a refuzat să dea explicații multe, dar a promis că va umbla la mentalitatea jucătorilor săi.