Gigi Becali și-a dezvoltat un mecanism prin care scoate bani pe bandă rulantă. Hagi i-a fost mentor patronului de la FCSB

Giosanu Catinca / 14.12.2021, 14:49
Gigi Becali și-a dezvoltat un mecanism prin care scoate bani pe bandă rulantă. Hagi i-a fost mentor patronului de la FCSB

Gigi Becali (63 de ani) știe exact cum să facă bani de pe urma fotbaliștilor români. Ce-i drept, a avut și de unde învăța. Marele Gheorghe Hagi i-a fost mentor patronului de la FCSB.

Latifundiarul a oferit detalii despre posibila sosire a jucătorilor David Miculescu (20 de ani), de la UTA Arad, și Nicolae Păun (22 de ani), de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Dezvăluirile lui Gigi Becali: ”L-am copiat pe Hagi”

Gigi Becali a dezvăluit strategia de la FCSB. Finanțatorul celor de la FCSB a recunoscut că l-a copiat pe Gheorghe Hagi. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit, de asemenea, tactica pe care are de gând să i-o impună antrenorului Toni Petrea, cea care îl implică pe Florinel Coman, recent revenit la antrenamente după o accidentare.

Fără să vreau l-am copiat (n.r. pe Hagi). A plecat Man, a venit Moruțan, a plecat Moruțan, a venit Popescu. O să vorbesc cu Toni Petrea ca Tavi Popescu să joace inter stânga, oricum vine Coman în banda stângă. Eu trebuie să le fac loc. Am făcut loc și rămâne și echipa valoroasă.

Cu Miculescu am spus că îl vreau. Dacă ei revin mâine și mă sună, imediat spun da. Au zis că nu discută la suma asta și fără 1 milion nu-l dau. Am luat și eu, dar nu s-au confirmat toate. 500.000 de euro e altceva, dar 1 milion de euro e altceva.”, a mărturisit Gigi Becali, într-o intervenție la Pro X.

Becali îl apreciază enorm pe Nicolae Păun

Gigi Becali a vorbit și despre Nicolae Păun (22 de ani). Latifundiarul din Pipera a declarat că îl apreciază pe mijlocașul lui Sepsi, însă nu l-a convins deocamdată.

Păun e jucător care e interesant și îmi place de el. Îl mai studiem, nu a intrat încă pe listă «Hai să facem transferuri». Din moment ce nu am cerut negociere, înseamnă că nu îl vrem 100%.”, a mai pus Gigi Becali.

Pentru postul de mijlocaș central defensiv, FCSB îi are la dispoziție pe Adrian Șut, Ovidiu Popescu și Ovidiu Perianu.

Orice jucător bun, de valoare, care să zicem că se poate integra în sistemul nostru, e binevenit. Ne interesăm să vedem ce putem face, ce jucători putem aduce.

Chiar nu știu ce să zic, acum am fost concentrat pe finalul de sezon, aceste trei jocuri care vor fi într-un interval destul de scurt. Concentrarea mea rămâne asupra jocurilor.

Cred că avem un lot destul de bun. Dacă se poate să mai aducem ceva, nu știu acum să spun o poziție anume. Nu cred că avem probleme grave”, a spus Toni Petrea, în cadrul unei conferințe de presă.