Gigi Becali și Mihai Stoica pun la cale o mutare secretă. Vor să repatrieze un fost dinamovist

Robert Zanfir 16.08.2022, 19:49
Gigi Becali și Mihai Stoica pun la cale o mutare secretă. Vor să repatrieze un fost dinamovist

FCSB l-ar putea „repatria” pe Deian Sorescu (24 de ani). Fostul dinamovist i-ar fi dezamăgit pe cei de la Rakow, iar polonezii ar agrea chiar și un împrumut al jucătorului. Totuși, oficialii clubului neagă că ar intenționa să se despartă de român.

Deian Sorescu a început cu bune și cu rele sezonul în tricoul celor de la Rakow. Ex-dinamovistul a fost eliminat în meciul cu Astana. Polonezii au câștigat cu 5-0 în Conference League. Apoi a marcat în etapa a 3-a a campionatului. Iar ultimele două etape i-au adus doar 5 minute cumulate de joc.

Deian Sorescu, repatriat de Gigi Becali și Mihai Stoica?

Conform ProSport, bănățeanul ar fi devenit țintă pentru Gigi Becali. Patronul FCSB l-a mai dorit în urmă cu două sezoane, iar acum ar fi reactivat interesul. Perspectiva calificării în grupele Conference League și problemele pe care le întâmpină echipa pe banda dreaptă l-ar fi convins pe omul de afaceri din Pipera.

Potrivit sursei citate, polonezii ar fi de acord chiar și cu un împrumut al jucătorului în schimbul căruia Rakow a plătit 800 de mii de euro.

În Polonia, din ce-am văzut, este o intensitate foarte mare și fotbalul se bazează pe forță și rezistență. E un lucru foarte bun pentru echipă, pentru că, dacă fiecare jucător își face treaba și se ajută unul pe celălalt, avem de câștigat.

Pot să spun că în România este mai multă calitate individuală la jucători
Deian Sorescu pentru Playsport.

Rakow neagă despărțirea de românul Deian Sorescu

În ciuda zvonurilor din țară, polonezii neagă că ar intenționa să se despartă de jucătorul de bandă. Wojciech Cygan a declarat pentru Weszlo că a auzit pentru prima dată de un eventual interes al FCSB. Oficialul lui Rakow a întărit că Deian Sorescu are contract până în 2025 și că nu se va produce nicio modificare a contractului.

1,8 milioane de euro este cota de piață a actuală a lui Sorescu, conform Transfermarkt.

La revedere, nu mă mai interesează. Ei trebuie să înțeleagă un lucru. La mine e momentul. Atât îți dau, vrei?
Gigi Becali în decembrie 2021

Urmăriți Playsport.ro și pe