Gigi Becali transferă fundaș central de echipă națională! Și-a reziliat contractul și zilele viitoare semnează cu FCSB

Sorin Chiriac 17.05.2021, 09:26
Gigi Becali transferă fundaș central de echipă națională! Și-a reziliat contractul și zilele viitoare semnează cu FCSB

Egalul cu Sepsi OSK a îndepărtat-o serios pe FCSB de titlul de campioană. Cu toate acestea, Gigi Becali nu renunță la visul său de a câștiga Liga 1 și de a încerca să forțeze din nou accesul în grupele Ligii Campionilor. FCSB transferă fundaș central de echipă națională!

Și-a reziliat contractul și zilele viitoare semnează cu FCSB!

Are 29 de ani și joacă pe poziția de mijlocaș defensiv, dar Gigi Becali îl aduce pentru postul de fundaș central. Este vorba despre Alexandru Crețu, un jucător puternic, de 1,9 metri, care a revenit în atenția echipelor importante din România, după ce a fost convocat de Mirel Rădoi la echipa națională. Și chiar dacă selecționerul l-a folosit la prima reprezentativă pe postul de ”închizător”, patronul FCSB îl transferă pentru poziția de fundaș central. Acolo unde, de altfel, a jucat deseori pe vremea când îmbrăca tricoul lui Poli Iași. ”O să mai transfer sigur un fundaș central și un atacant de careu”, spunea zilele trecute, Gigi Becali. Iar apărătorul depsre care vorba milionarul se pare că este Crețu, care și-a reziliat contractul cu NK Maribor, din Slovenia, și va semna în curând cu FCSB, așa cum anunță gsp.ro.

Salariu bun, primă de instalare consistentă

Alexandru Crețul, originar din Pașcani, care s-a făcut remarcat în Liga 1 la Poli Iași, a refuzat prelungirea contractului cu slovenii, care expiră în această vară. Surse bine informate susțin că fotbalistul ar fi preferat un transfer la o altă echipă din Vest, dar insistențele lui Becali par să-l fi convins să revină în România. Astfel, îi vor crește și șansele de a juca frecvent la echipa națională, unde este apreciat de Mirel Rădoi. Avantajul de a veni liber de contract îi oferă oportunitatea unui salariu bun, la care se va adăuga, aproape sigur, și o primă de instalare consistentă. O variantă agreată și de Becali, care în ultima vreme a transferat jucători liberi de contract, cu excepția celor tineri, cu potențial de a fi vânduți ”afară”.

mihai stoica fcsb
Mihai Stoica a confirmat interesul lui Gigi Becali pentru Alexandru Crețu

Meme: ”Gigi a spus că e un jucător interesant Crețu”

Interesul pentru Crețu a fost confirmat și de Mihai Stoica:

Gigi a spus că e un jucător interesant Crețu, nu vreau să pomenesc nume ca să nu influențez negocierile. Devin mai scumpi jucătorii dacă anunțăm că îi vrem noi. Eu nu mai hotărăsc achizițiile, patronul decide, eu sunt implicat doar atât cât îmi permite societatea, declara de curând managerul FCSB, Mihai Stoica.

Având în vedere că mai sunt două etape de disputat în playoff-ul Ligii 1, este de așteptat ca anunțul transferului lui Crețu să se facă abia la finalul sezonului. Pe de altă parte, până nu își va pune semnătura pe contract, există încă șanse ca fotbalistul să fie deturnat de o altă echipă. De ce nu, chiar de rivala CFR Cluj, care nu a făcut un secret din interesul pentru Alexandru.