Gigi Becali vrea să joace în Ghencea, însă pune condiții. “Vom depune cerere. Îmi văd de treaba mea”

Ștefănescu Dragoș / 19.07.2021, 08:59
Gigi Becali vrea să joace în Ghencea, însă pune condiții. “Vom depune cerere. Îmi văd de treaba mea”

Noul sezon al Ligii 1 a început, dar FCSB nu știe încă sigur pe ce stadion va disputa meciurile de ”acasă”. În ultimii ani Arena Națională a găzduit meciurile de pe teren propriu ale FCSB-ului. Odată cu inaugurarea noilor stadioane din Ghencea și de la ”Arcul de Triumf” situația se poate schimba pentru echipa roș-albastră. Conducerea clubului și-a manifestat interesul pentru a evolua în viitor pe una dintre aceste două arene. Gigi Becali vrea să joace în Ghencea, însă pune condiții. “Vom depune cerere. Îmi văd de treaba mea”.

Gigi Becali vrea să joace în Ghencea, însă pune condiții. “Vom depune cerere. Îmi văd de treaba mea”

FCSB a debutat în noul sezon din Liga 1 cu o remiză albă împotriva celor de la FC Botoșani. Pentru roș-albaștri urmează două meciuri pe teren propriu. Prima partidă este cea din Conference League împotriva echipei Sahtior Karagandy pe 22 iulie. Pe 25 iulie FCSB va avea un meci greu în Liga 1 împotriva celor de la Universitatea Craiova. Cum în ultimii ani meciurile de ”acasă” FCSB-ul le-a disputat pe Arena Națională, cele două partide vor avea loc în aceeași locație.

Se pare însă că odată cu inaugurarea celor două noi stadioane din Ghencea și de la Arcul de Triumf, FCSB ar putea schimba arena pe care joacă meciurile de pe teren propriu.

Gigi Becali vrea să joace în Ghencea

Patronul celor de la FCSB și-a arătat intenția de a juca meciurile de pe teren propriu pe noua arenă din Ghencea. Cum relațiile dintre Gigi Becali și clubul armatei CSA Steaua sunt extrem de tensionate, mutarea FCSB-ului în Ghencea pare imposibilă. Latifundiarul din Pipera a declarat de curând că este dispus să joace în Ghencea doar dacă suporterii echipei CSA Steaua ar fi de acord cu acest lucru.

„Facem cerere și pentru Ghencea. Dar vom juca doar cu acordul (n.r – Peluzei Sud). Nu mai vreau să mă cert cu nimeni. Nu-mi mai place să mă cert. De ce să mă cert eu cu ăia de la Peluza Sud? Ce, să înjure? Îmi văd de treaba mea. Dacă ei nu sunt de acord, nu joc”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

Stadionul ”Arcul de Triumf” ar putea fi noua ”casă” a FCSB-ului

În urmă cu câteva zile, manageruul general al FCSB-ului Mihai Stoica, a declarat că și-ar dori ca echipa să joace meciurile de pe teren propriu pe noul stadion ”Arcul de Triumf”. Stoica a precizat că deja s-a făcut o cerere oficială pentru acest demers și că în viitor ar intenționa același lucru și în cazul noii arene din Ghencea.

„Am făcut cerere pentru a juca pe Arcul de Triumf, așteptăm răspuns. N-am făcut la Ghencea, dar probabil că o vom face. Ați văzut, mesajul este pacifist, nu are rost să ne certăm cu nimeni.

Dacă oamenii vor într-adevăr să facă bani cu stadionul, nu doar să fie o gaură la buget, la fel cum este echipa de fotbal… Echipa la care am activat a făcut performanțe în Ghencea!”, a spus MM Stoica, în cadrul unei conferințe de presă.