Continuă conflictul dintre Mihai Stoica și suporterii Peluzei Nord. “Niște rapsozi ratați au compus o strofă cu idei bolnăvicioase la adresa familiei mele”

Ștefănescu Dragoș / 27.06.2021, 23:35
Continuă conflictul dintre Mihai Stoica și suporterii Peluzei Nord. “Niște rapsozi ratați au compus o strofă cu idei bolnăvicioase la adresa familiei mele”

În sezonul trecut FCSB a ratat din nou câștigarea campionatului. Astfel, seceta de trofee din tabăra roș-albaștrilor se mărește. Pe fondul ratării tuturor obiectivelor suporterii din Peluza Nord au pornit un conflict cu managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica.

Continuă conflictul dintre Mihai Stoica și suporterii Peluzei Nord. “Niște rapsozi ratați au compus o strofă cu idei bolnăvicioase la adresa familiei mele”

Sezonul trecut nu a fost unul de care fanii FCSB-ului să-și amintească cu plăcere. Practic echipa a ratat toate obiectivele propuse la începutul sezonului. Eliminarea din Cupa României în fața lui Dinamo, l-a făcut pe liderul Peluzei Nord să-i ceară demisia lui Mihai Stoica din funcția de manager general al clubului. De aici și până la izbucnirea unui conflict verbal între cei doi nu mai fost decât un pas.

Oficialul roș-albaștrilor a dezvăluit că suporterii din Peluza Nord intenționau să distrugă mașinile jucătorilor, pe fondul rezultatelor proaste ale echipei.

A amenințat că va da cu torțe ca să ne suspende terenul, a menționat câte ceva prin bannerele pe care le-a pus pe garduri lângă bază, a sunat jucătorii și le-a spus că o să le spargă mașinile.

Cel puțin așa mi-au zis mie jucătorii”, spunea MM Stoica făcând referire la liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață.

Liderul Peluzei Nord a ținut să clarifice situația printr-o declarație dată la ProSport Live.

N-am fost noi certați cu Mihai Stoica, el a încercat să mute un subiect care nu era în avantajul său…referitor la performanța clubului, care e zero în ultimii ani. A încercat să mute bobul la mine, că vezi Doamne am amenințat jucătorii. Am făcut o propunere. Dacă un singur jucător de la Steaua (n.red. – FCSB) vine și spune că Mustață Gheorghe m-a amenințat, eu din momentul ăla nu mai am ce căuta pe stadion, nu mai ce căuta la niciun meci și-mi văd de treaba mea. Dacă nu, să fie invers! Am o relație foarte bună cu jucătorii, comunicăm des…Pe un grup de suporteri apăruse că…sp vopsim gardurile bazei de antrenament, să spargem mașinile jucătorilor. Eu m-am opus!”, a spus Gheorghe Mustață.

Mihai Stoica nu-i iartă pe suporterii din Peluza Nord

Înainte de conflictul verbal avut după partida din cupa României, pierdută în fața lui Dinamo, Mihai Stoica și Gheorghe Mustață aveau o relație bună. Se pare că jignirile aduse de supoerterii din Peluza Nord familiei lui Mihai Stoica nu au fost iertate de acesta din urmă. Printr-o postare pe pagina sa de facebook, Mihai Stoica a dorit să explice din nou de ce a rupt legătura cu cei din Peluza Nord.

Probabil că nu se ştie motivul pentru care nu există dialog între cei care încearcă să refacă Peluza Nord şi mine. Propun un scurt remember.

Faptul că am fost genul vocal mi-a cauzat. Am reuşit să stârnesc prin taberele adverse o antipatie nemaiîntâlnită, motiv pentru care nişte rapsozi rataţi au compus o strofă cu ceva idei bolnăvicioase la adresa unui membru al familiei mele. Premieră pe ţară, am zis, îi cam doare pe băieţi şi înjură şi ei cât le permit lexicul şi IQ-ul. Logic, pe undeva. Doar că, în momentul în care unul de se erija în lider prin peluza noastră a dat tonul şi 15-20 copii au fredonat abjecţiile alea, am rămas foarte surprins.

I-am explicat lui Mustaţă anul trecut că nu pot avea dialog cu o persoană care şi-a permis să mă jignească la modul ăsta şi am pus punct. În schimb, n-am împiedicat pe nimeni din club să aibă legături cu suporterii, ci dimpotrivă.

Eu l-am rugat pe Dinu Todoran să se întâlnească cu ei pentru că vreau o relaţie corectă, bazată pe respect reciproc între echipă şi cei care o susţin şi tot eu l-am delegat pe Adrian Ianuli să ţină legătura cu Mustaţă, chiar dacă acestuia din urmă a început să-i placă să-mi ceară demisia prin ziare şi reviste”, a scris Mihai Stoica.