Gigi Mulțescu dezvăluie latura ascunsă a noii achiziții de la FCSB: „A început să urle și să vină spre mine. Nu știu ce voia”

Mihai Rosoiu 16.12.2020, 19:03
Gigi Mulțescu dezvăluie latura ascunsă a noii achiziții de la FCSB: „A început să urle și să vină spre mine. Nu știu ce voia”

FCSB a parafat primul transfer al iernii. Gigi Mulțescu dezvăluie un secret neștiut despre noua achiziție de la FCSB. Episodul s-a petrecut în perioada în care tehnicianul în vârstă de 69 de ani o pregătea pe Astra Giurgiu. „Smurdul” a detaliat subiectul transferului lui Radunovic la FCSB oferind și câteva informații „strict secrete” despre  muntenegrean.

Secret neștiut despre noua achiziție de la FCSB

Mulțescu i-a contrazis pe cei care și-au asumat rolurile de „promoteri” ai fundașului stânga, afirmând că el este cel care l-a promovat la Astra Giurgiu. Tehnicianul a declarat pentru Prosport că a remarcat determinarea jucătorului și felul profesionist în care se pregătea. Radunovic este creionat drept un fotbalist valoros și pe care FCSB se poate baza în viitor.

Risto Radunovic (stânga), într-un meci cu CFR Cluj
Risto Radunovic (stânga), într-un meci cu CFR Cluj

Același Mulțescu a vorbit și despre problemele pe care Radunovic le-ar putea crea la noua sa echipă. Un episod petrecut în momentul în care cei doi lucrau împreună la Giurgiu, i-a atras atenția antrenorului. S-a întâmplat la un Astra -CFR 0-2. După ce fundașul a greșit în debutul partidei, Gigi Mulțescu a decis să-l înlocuiască, iar evenimentele ulterioare au fost uluitoare.

Radunovic a venit amenințător spre propriul antrenor

Imediat după ce a fost schimbat, a izbucnit un scandal monstru. Mulțescu a povestit pentru jurnaliștii Prosport, cum au decurs evenimentele:

„ După ce l-am schimbat el mi-a răpsuns și a început să urle la mine. Chiar se îndrepta spre mine cu agresivitate. L-au oprit niște colegi de ai mei de pe bancă. Nu știu ce intenții avea față de mine. Eu spun aceste lucruri despre el tocmai că îi sunt un bun prieten, cu cei care mă solicită. Și vreau să spun adevărul. Nu vreau să ascund lucruri care nu sunt în regulă. El sper că el o să se corijeze și o să dea un randament mult mai bun”, a povestit Mulțescu.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit din cauza incidentului produs de schimbarea lui Radunovic.

Gigi Mulțescu îi știe punctele forte

Exceptând conflictul dintre cei doi, antrenorul crede că FCSB a făcut o investiție bună, chiar dacă Risto Radunovic are concurență serioasă pe post.

Radunovic este un jucător foarte bun. Știe cu mingea, driblează bine, iar centriăle sale covrig așa cum spunem noi sunt foarte bune. Eu m-aș bucura ca după acel episod cu mine Radunovic să fi învățat foarte multe lucruri. Nu trebuie să mai fie confictual. Nu mă refer strict cu antrenori, ci și pe teren!”, a mai punctat Mulțescu.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe