Ginerele Toni Iuruc nu s-a mai putut ascunde înainte de nuntă. A rămas acolo vreme de cinci ore

Moldoveanu Camelia 15.09.2021, 10:32

Toni Iuruc urmează să se căsătorească cu Simona Halep, miercuri, 15 septembrie. Marele eveniment o să aibă loc la Constanța, acolo unde au invitați aleși pe sprânceană. Mirele nu s-a mai putut ascunde și a fost surprins într-un loc important. Și-a petrecut mai bine de cinci ore într-o singură locație.

Ce făcea Toni Iuruc înainte de nuntă

Campioana noastră și logodnicul ei au decis să-și unească destinele la Constanța, așa cum și-a dorit mireasa. După cum spune tradiția, Simona Halep se află acasă la părinții ei și așteaptă ca totul să fie pus la punct de către viitorul soț. Ei bine, Toni Iuruc a fost surprins la clubul Fratelli din Constanța. În ultimele lui orele de burlăcie, viitorul soț al Simonei Halep s-a ocupat de locația unde o să aibă loc petrecerea, potrivit playtech.ro. A stat mai bine de cinci ore în interior, ieșind o singură dată să vorbească la telefon, probabil chiar cu jucătoarea de tenis. Playsport.to vă dezvăluie de ce au ales cei doi îndrăgostiți să se căsătorească într-o zi de miercuri.

La evenimentul de miercuri, sportiva și viitorul ei soț au preferat să invite doar rudele și prietenii apropiați. Printre cei 300 de invitaţi sunt şi câteva mari personalităţi. Pe lângă Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, președintele Klaus Iohannis va fi și el prezent la nunta Simonei. Află AICI, în exclusivitate, de ce Sorana Cîrstea nu o să fie prezent.

Halep a impus două reguli la eveniment. În primul rând, le-a transmis invitaților că nu au voie să vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat. Apoi, le-a interzis acestora să aducă cadouri sau daruri în bani, conform site-ului telekomsport.ro. Așadar, președintele Iohannis va trebui să lase deoparte mobilul în cazul în care își va face apariția la nunta Simonei.

La doar câteva zile după nuntă, Simona Halep va schimba prefixul. Logodnica lui Toni Iuruc va împlini frumoasa vârstă de 30 de ani pe data de 27 septembrie.

Cine sunt nașii Simonei Halep

Nașii aleși de Simona Halep și Toni Iuruc sunt domnul Caramihai și soția acestuia, după cum a declarat tatăl jucătoarei de tenis.

I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om… Extraordinar. Vor fi alături de noi, mâine, evident.”, a declarat Stere Halep pentru Fanatik.

Dani Caramihai este unul dintre cei patru fondatori ai grupului Fratelli – grup care și-a câștigat în timp o renumele de gazdă a unor evenimente exclusiviste. În clubul anterior menționat va avea loc și petrecerea de cununie a jucătoarei de tenis. De pe urma acestei afaceri, lui Dani Caramihai îi intră în conturi în jur de 10 milioane de euro în fiecare an.

Bussines-ul s-a dovedit în timp extrem de profitabil. Fraţii Liviu şi Mihai Popescu, Dani Caramihai şi Nicu Mărgeanu au înfiinţat clubul cu o investiţie iniţială de 170.000 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe