Giovanni Becali „a luat foc”, atunci când a auzit de Olimpiu Moruțan: „Numai trepăduși!” Pe cine atacă impresarul

Robert Zanfir / 19.01.2022, 16:24
Giovanni Becali „a luat foc”, atunci când a auzit de Olimpiu Moruțan: „Numai trepăduși!” Pe cine atacă impresarul

Giovanni Becali a vorbit despre situația lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Impresarul spune că fostul jucător de la FCSB își va duce contractul la sfârșit, în ciuda zvonurilor care îl dau ca plecat de la Istanbul.

Olimpiu Moruțan nu s-a adaptat la Galatasaray. Debutul promițător a fost doar un foc de paie, iar plecarea lui Fatih Terim de la echipă pare să îi îngreuneze situația. În ultima vreme au apărut zvonuri care îl dau pe mijlocaș plecat la Malatyaspor. Una dintre destinații ar putea fi FCSB.

Giovanni Becali „a luat foc”, atunci când a auzit de Olimpiu Moruțan. Pe cine atacă impresarul

Giovanni Becali a plecat spre Polonia. Îl va asista pe Deian Sorescu la semnarea contractului cu Racow. Cunoscutul impresar are însă și alte griji. Dennis Man sau Olimpiu Moruțan nu mai prind echipa.

Agentul de jucători a lămurit lucrurile în ceea ce îl privește pe Moruțan. Mijlocașul este foarte criticat în ultima vreme, e drept și pe fondul sezonului dezastruos al fostei echipe a lui Gică Hagi.

„Toți trepădușii dau declarații. Moruțan este jucătorul lui Galatasaray de bază sau nu, dar face parte din lotul de 18 jucători. Asta înseamnă că stă pe bancă și mai joacă, mai e și rezervă. Are 5 ani contract și nu văd de ce ne precipităm atât.

Galatasaray este într-o formă slabă și e pe locul pe care e. E adevărat, dar nu a avut șansă, le-a lipsit mulți jucători, le-a lipsit Fatih Terim.

A fost greu, au avut ghinioane, dar Galatasaray va merge în Europa și să nu fiți surprinși dacă ajung în fazele finale ale cupelor europene”, a spus Giovanni Becali.

Moruțan, dorit de Marius Șumudică

Olimpiu Moruțan ar putea fi salvat de Marius Șumudică. Antrenorul lui Malatyaspor este cunoscut pentru afinitatea față de jucătorii români. În plus, tehnicianul are sprijinul conducerii pentru a redresa echipa aflată pe ultimul loc în Super Lig.

Potrivit unor zvonuri, acesta l-ar dorit pe jucătorul în schimbul căruia Gigi Becali a primit 3,5 milioane de euro. Totul, după ce Șumudică a fost la un pas să fie dat afară în urma eșecului cu Goztepe, de acum o etapă.

3 goluri și 4 pase decisive a reușit Olimpiu Moruțan pentru Galatasaray, în cele 24 de meciuri jucate în toate competițiile

El a fost concentrat două luni, după care credea că vin de la Dumnezeu toate. Copilul e rupt de realitate. Faptul că nu joacă bine pe acolo, eu nu-l văd fotbalist. Vii la Galata, ești cel mai bun, punct.
Valeriu Iftime, conform Sport.ro