Greu de înțeles ce se întâmplă. Anamaria Prodan vrea să se împace cu Reghecampf

Moldoveanu Camelia 30.10.2021, 13:55
Greu de înțeles ce se întâmplă. Anamaria Prodan vrea să se împace cu Reghecampf

Anamaria Prodan vrea să ierte, să uite și eventual să se împace cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a șocat cu ultima sa declarație. În același timp, antrenorul CSU Craiova i-a declarat război în instanță, sătul de denigrările aduse viitoarei mămici Corina Caciuc.

A uitat de amantă, a uitat de trădare și se gândește că s-ar putea împăca pe viitor cu Laurențiu Reghecampf

După o lungă perioadă în care a negat problemele din căsnicie, Anamaria Prodan a fost nevoită să admită că Laurențiu Reghecampf a plecat de acasă în urmă cu mai mult timp. Mărturisirea a venit după ce antrenorul CSU Craiova a anunțat public faptul că a depus actele de divorț. Imediat după declarația tehnicianului, au apărut fotografii cu actuala iubită, Corina Caciuc, însărcinată. Cu toate acestea, Anamaria Prodan este dispusă să ierte, să uite și să nu exclude o eventuală împăcare.

Astea sunt nişte lucruri pe care la fel… never say never(n.r. Niciodată să nu spui niciodată). Dar dacă mă întrebi acum şi la toată mocirla asta în care eu nu am fost obişnuită să fiu pentru că de când am deschis ochii pe lumea asta, provenind dintr-o familie de învingători, şi de oameni foarte serioşi şi foarte laudată, şi să apar în presă numai şi numai cu realizări… niciodata în mocirlă. Si în momentul ăsta suntem trasi cumva, fara voia noastra, in ceva oribil, de aia încercăm să iesim, să respiram aer curat şi să uităm ceea ce se întâmplă.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru România TV.

Anamaria Prodan, chemată în instanță pentru partaj

S-a declanșat un adevărat război în familia Reghecampf – Prodan. Miezul problemei? Averea. După ce antrenorul CSU Craiova a anunțat că a depus actele de divorț, multe voci au ridicat următoarea problemă: „Ce se întâmplă cu averea?”.

Până acum cei doi, dar mai ales Ana, au lăsat să se înțeleagă faptul că bunurile o să rămână la comun indiferent dacă se despart sau nu. Cu toate acestea, campania de denigrare dusă de impresară contra soțului, dar și presupusei amante, l-a scos din minți pe Reghecampf.

Rănit, probabil îndrăgostit și protector cu cea despre care se spune că o să-l facă iar tată, Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf s-a hotărât să-i deschidă proces impresarei.

Laurențiu este foarte supărat pe faptul că pur si simplu nu a reușit să o convingă pe Ana să aibă un divorț liniștit, în liniște. Așa zicea inițial, da, că nu vrea să împartă nimic, că toată averea rămâne exact așa cum este și că totul rămâne copiilor.

Când a văzut, însă, agresivitatea ei, s-a decis să schimbe foaia. Între ei nu mai există dialog, totul se negociază prin intermediul avocaților. Nu există nici posibilitatea nici să divorțeze la notar, el a deschis deja proces în instanță. Reghecampf este extrem de supărat pe faptul că Ana o face praf pe Corina în mass media și îi photoshopează pozele”, a declarat o persoană apropiată cuplului în exclusivitate pentru playsport.ro.

Mai mult, potrivit surselor Playsport.ro, Reghecampf exclude posibilitatea de a mai fi impresariat de fosta soție. Anamaria Prodan a declarat, însă, ca vrea să se ocupe în continuarea de cariera fostului soț.

Urmăriți Playsport.ro și pe