Haaland a ales unde va juca! Pe cine a ales fotbalistul lui Dortmund dintre Real Madrid și FC Barcelona

Radu Bordei 25.03.2021, 15:30
Haaland a ales unde va juca! Pe cine a ales fotbalistul lui Dortmund dintre Real Madrid și FC Barcelona

Haaland a ales unde va juca! Toate cluburile mari îl vor pe noul star din fotbalul european. Chelsea, Manchester United, Manchester City, dar mai ales forțele din La Liga, Real și Barcelona, îl doresc. De altfel, presa este convinsă că din cei doi granzi din La Liga se va alege destinația norvegianului.

Speculațiile au crescut și mai tare, mai ales după ultimul meci al celor de la Dortmund. S-a spus că atacantul norvegian l-ar fi informat deja pe agentul său, Mino Raiola, să înceapă negocierile pentru o eventuală plecare la vară.

Haaland a ales unde va juca! Pe cine a ales fotbalistul lui Dortmund dintre Real Madrid și FC Barcelona

Meciul cu Koln a adus o reacție de frustrare a norvegianului, ceva ce nu îl caracterizează. Deși a marcat două goluri, fotbalistul s-a supărat după ce a văzut că echipa sa a fost egalată. La pauză a plecat la vestiare fără să vorbească cu nimeni și a ignorat un adversar care îi ceruse tricoul. S-a spus că Haaland este tot mai frustrat pentru că, în ciuda evoluțiilor lui excepționale, echipa nu se ridică la același nivel. Dortmund este în criză și riscă să rateze chiar și prezența în Liga Campionilor.

Norvegianul continuă să marcheze pentru Dortmund

Cu toate acestea, fotbalistul, aflat la echipa națională, a recunoscut că a greșit. Și a oferit o declarație surprinzătoare.

Am trei ani de contract, vreau să rămân. De ce să fiu supărat?, a declarat Haaland

Nu este imposibil să mai rămână un sezon în Germania

Real sau Barcelona își pot lua adio de la fotbalist, cel puțin pe termen scurt. Cel puține așa pretinde fotbalistul, dar și clubul. Dacă nu prinde Liga Campionilor, Dortmund va fi nevoită să vândă cel puțin o vedetă, dar Jadon Sancho pare primul candidat. Englezul este dorit în Premier League și ar vrea să se întoarcă acasă.

În plus, mai există un motiv pentru care norvegianul ar vrea să mai stea un sezon în Germania. Vara viitoare, Haaland va costa doar 75 de milioane de euro, ca urmare a unei clauze. Asta i-ar putea aduce mai multe oferte și un salariu mai mare.

Între timp fotbalistul și-a cerut scuze pentru gestul său necugetat de la meciul cu Koln. El le-a promis fanilor că astfel de episoade nu se vor mai repeta. Norvegianul trebuie să continue să marcheze, pentru ca Borussia să spere la clasarea în primele 4. Borussia mai are în față și provocarea din Liga Campionilor, unde va juca contra lui Manchester City.

Urmăriți Playsport.ro și pe