Hagi deschide un nou front în conflictul pe care îl are cu FRF. „Regele” l-a pus la punct pe Mihai Stoichiță

Giosanu Catinca 01.10.2022, 12:37
Hagi deschide un nou front în conflictul pe care îl are cu FRF. „Regele” l-a pus la punct pe Mihai Stoichiță

Gică Hagi a avut o reacție dură la adresa directorului tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, după ce echipa naţională de fotbal a retrogradat în grupa a treia valorică a Ligii Naţiunilor. Tehnicianul român regretă că s-a ajuns aici, dar spune că are o soluție.

Gică Hagi, despre retrogradarea României în Liga Națiunilor

”Regele” fotbalului românesc susține că a anticipat faptul că echipa națională va ajunge  să retrogradeze.

Elevii lui Edi Iordănescu au învins echipa Bosniei-Herţegovina cu scorul de 4-1 (1-0), în Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor, însă nu au putut evita clasarea pe ultimul loc şi retrogradarea.

Tehnicianul l-a criticat pe directorul tehnic al FRF

Finanțatorul echipei Farul Constanța se simte rănit de rezultatele României din ultima perioadă. Oficialul este de părere că tricolorii și-ar putea reveni dacă vor munci la foc automat.

Cred eu că suntem cu toţii lămuriţi în momentul de faţa că e o perioadă foarte grea în care am ajuns, cum am spus.

Şi de data asta am văzut lucrurile destul de bine, în ultimii doi ani tot v-am spus că e nevoie de o construcţie serioasă, foarte bună, cu toate că directorul tehnic de la naţională (n.r. Mihai Stoichiţă) n-a fost de acord, dar am dreptate, şi-a dat seama că am dreptate.

Şi numai în felul ăsta putem ajunge să fim competitivi, pentru că v-aţi lămurit cu toţii că suntem într-o perioadă foarte dificilă, grea. Trebuie să producem rezultate şi, ca să produci rezultate, trebuie să construieşti o echipă puternică la nivel european şi mondial, aşa cum am fost şi noi.

Practic, trebuie o construcţie foarte bună. În rest, pot veni rezultate, azi mai bune, mâine mai puţin bune, decepţii sau cum suntem în momentul de faţă.

Eu nu mă aşteptam, eu v-am zis… nu v-am zis că o să cădem în groapă? Luaţi-le în spate şi o să vedeţi declaraţiile mele.

Dacă am căzut în Liga a 3-a? Scuzaţi-mă, e un moment în care trebuie să ne trezim.”, a declarat Gheorghe Hagi, într-o intervenție la Orange Sport.