Victor Pițurcă în locul lui Edi Iordănescu la echipa națională. O variantă luată în calcul de cel care a dus România la Euro 2008

Ștefănescu Dragoș 29.09.2022, 12:47
Victor Pițurcă în locul lui Edi Iordănescu la echipa națională. O variantă luată în calcul de cel care a dus România la Euro 2008

Naționala României a reușit să învingă Bosnia cu 4-1 în Liga Națiunilor. Acest succes este doar o palidă consolare pentru parcursul slab din această competiție. În plus, ”tricolorii” au retrogradat în urna C valorică, unde vor înfrunta echipe precum Feroe și Bulgaria. Pe fondul acestei situații delicate, Victor Pițurcă nu exclude o eventuală revenire la cârma naționalei.

Victor Pițurcă nu exclude revenirea la cârma echipei naționale a României. ”Niciodată să nu spui niciodată”

Naționala României a reușit o victorie categorică în fața Bosniei, scor 4-1, în Liga Națiunilor. Totuși, acest succes nu a putut împiedica dezastrul sportiv pentru ”tricolori”, care au retrogradat în grupa C valorică a competiției.

Pe fondul acestei situații delicate, s-a tot vorbit despre o eventuală demitere a lui Edi Iordănescu. Cei de la FRF par însă deciși să meargă în continuare pe mâna actualului selecționer. Numele cel mai vehiculat pentru înlocuirea lui Iordănescu Jr. a fost din nou cel al lui Victor Pițurcă. Acesta susține că nu știe nimic despre această variantă, pe care momentan ar refuza-o. Totuși, fostul selecționer nu exclude pe viitor o eventuală revenire la cârma naționalei României.

Nu știu absolut nimic de nicio listă, nici nu cred că există și nu ar fi corect să vorbim de o eventuală listă atât timp cât Edi Iordănescu e antrenorul echipei naționale.

Nu are sens să vorbim de listă. Deocamdată e selecționer, a câștigat ultimul joc, iar ei vor decide ce vor face în continuare.

Mi-ați mai pus întrebarea, dar eu în momentul ăsta spun nu. Ce se poate întâmpla, nu știu. Niciodată să nu spui niciodată. E vorba de motivație.

Financiar nu se pune problema, pentru că am avut oferte foarte multe, pe bani foarte mulți. Situația este cum este și trebuie să rămână așa. Dacă se întâmplă ceva în viitor, vom vedea”, a spus Victor Pițurcă, potrivit Sport.ro.

Mihai Stoichiță, declarații uluitoare după retrogradarea României în grupa C din Liga Națiunilor. ”N-am pierdut nicio poziție”

Mihai Stoichiță nu a părut afectat de parcursul slab al naționalei României în Liga Națiunilor. Mai mult, directorul tehnic al FRF a subliniat că Liga Națiunilor este o competiție importantă dar care nu are o finalitate concretă. Stoichiță consideră că cel mai important aspect este că poziția naționalei României pentru tragerile la sorți ale Euro 2024 nu a fost afectată.

Am ajuns în Liga C a unei competiții pe care o respect, dar care nu te duce nicăieri. Te duce la un baraj, dar noi n-am profitat niciodată până acum. Nu e bine ce s-a întâmplat, mi-ar fi plăcut să jucăm cu echipe mai puternice, dar asta este.

Bine că suntem la tragerea la sorți pentru calificări, n-am pierdut nicio poziție. E bine că am lăsat impresia asta la sfârșit. Ne-am bucurat că n-am mai văzut de multe ori două meciuri consecutive în care să demonstrăm că putem să jucăm foarte bine”, a declarat Mihai Stoichiță, conform Sport Total FM.