Hagi și-a pierdut răbdarea după seara horror cu Universitatea: „Fiecare meci e un test!” L-a avertizat pe Adi Petre, după atacul criminal la Pigliacelli. FOTO

Robert Zanfir / 16.04.2022, 23:16
Hagi și-a pierdut răbdarea după seara horror cu Universitatea: „Fiecare meci e un test!” L-a avertizat pe Adi Petre, după atacul criminal la Pigliacelli. FOTO

Farul pierde fără drept de apel cu Universitatea Craiova, 0-3, iar Gică Hagi rămâne fără gol marcat în patru din ultimele cinci partide. Antrenorul – manager a părut că își pierde răbdarea cu jucătorii săi. L-a avertizat pe Adi Petre, eliminat la finalul partidei.

Gabi Iancu și Dragoș Nedelcu au rămas fără replică după umilința cu Universitatea Craiova. „Nu am trăit așa ceva”, a recunoscut atacantul. Meciul nu a avut istoric pentru Farul, iar Gică Hagi a recunoscut la finalul partidei că nu mai are răbdare cu jucătorii săi. Unul dintre cei vizați este Adi Petre, eliminat după un atac criminal la Pigliacelli.

Gică Hagi a trecut la amenințări după seara neagră cu Universitatea Craiova

Farul l-a pierdut și pe Jefte, care a ieșit accidentat în urma unui duel cu Papp. Pe final, Adi Petre a avut un atac brutal la Pigliacelli, iar Farul va juca următoarele două partidei, cu FCSB și CFR Cluj, fără principalii atacanți.

„O echipă puternică, cu atitudine, cu determinare, cu forță, cu tehnică. Și noi am făcut puține. S-au pierdut mingi statice, spații mari, ei au tras la poartă, noi nu am tras la poartă și tot așa.

Cred că și noi am dus foarte mult mingea, am atacat, dar am suferit în faza defensivă. În fotbal trebuie să faci ambele faze foarte bine.

Au fost două situații la limită, clare. Nu vreau să comentez, știu doar că au existat acele lucruri. Îi las pe ceilalți să comenteze.

Fiecare meci e un test pentru fiecare. Vedem dacă a trecut examenul sau nu, analizăm. Din păcate, nu a intrat bine, a făcut și acea greșeală (despre eliminarea lui Adi Petre – n.r.).

Nu știu cum este Jefte, vom vedea, nu am vorbit nici cu doctorii. De marți încercăm să facem o echipă, să jucăm”, a spus Hagi la finalul partidei.

Adi Petre a intra la pauză, în locul accidentatului Jefte. Atacantul nu a impresionat. Dimpotrivă, a fost eliminat în minutul 90, după o intrare inexplicabil de dură la Pigliacelli.

Farul – Universitatea Craiova 0-3. ECHIPELE DE START:

FARUL: Aioani – Dussaut, Larie, Artean, De Nooijer – Radaslavescu, Nedelcu, Grameni – Iancu, Jefte, Sali
REZERVE: Brănescu, Borza, Mladen, Ciobanu, Purece, Moldoveanu, Petre, Pitu, Martinovic
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

CSU CRAIOVA: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Bic, Al. Crețu – Gustavo, Baiaram, Ivan – Markovic
REZERVE: Lazar, M. Constantin, Găman, Căpățînă, Vlădoiu, Nistor, Roguljic, Cîmpanu, Roguljic
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

Stadion: Academia Gheorghe Hagi (Ovidiu)
Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ)