Haideți „Să o facem bine pe Nati”! O tânără fotbalistă din România are nevoie de ajutor

Mihai Cheles 21.01.2021, 17:17
Haideți „Să o facem bine pe Nati”! O tânără fotbalistă din România are nevoie de ajutor

Echipa feminină de fotbal ACS Banat Girls Reșița a lansat un apel umanitar, o strângere de fonduri, pentru ajutorarea urgentă a Natalijei Bozilovic, sub deviza „Să o facem bine pe Nati”. Tânăra evoluează pe postul de fundaș dreapta la ACS Banat Girls Reșița și are nevoie de ajutorul nostru.

Natalia este studentă la Universitatea Babeș Bolyiai din Reșița și își pregătea lucrarea de dizertație, cu speranța unei note cât mai mari. Dintr-o dată, Nati a început să simtă probleme în a memora informația. Apoi cu concentrarea, cu exprimarea, însă toată lumea a pus-o pe seama stresului.

Marți seară, Nati s-a simțit rău și a fost nevoie de o ambulanță. Tânăra a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Reșița unde, în urma controlului și investigațiilor cu computerul tomograf, s-a aflat șocantul diagnostic: suferise un atac cerebral din cauza unei tumori pe creier.

 

Haideți „Să o facem bine pe Nati”! O tânără fotbalistă din România are nevoie de ajutor

Echipa ACS Banat Girls Reșița a postat un anunț pe Facebook în care și-a propus „să facă tot posibilul pentru a ajuta familia, pentru a acoperi din cheltuielile necesare operației la o clinică privată din Serbia, dar și recuperarea post operatorie”. Campania umanitară a fost denumită sugestiv: „Să o facem bine pe Nati!”

Puteți depune in contul echipei cu mențiunea “PENTRU NATI”:
ACS BANAT GIRLS RESITA
CIF 36184397
CIS: CS/A2/00092/2017
IBAN :
RO77BRDE110SV41114211100
Banca: BRD-GSG Resita

Natalia Bozilovic se află la echipa din Reșița din 2016, fiind una dintre cele mai iubite și respectate jucătoare din lot. A făcut parte din echipa care a ajutat formația să promoveze în Liga 1, sezonul trecut. În acest moment, Banat Girls se află pe locul 10 în clasamentul primului eșalon din România.

Continuă seria veștilor triste

Vestea vine la doar câteva zile după ce o altă dramă a zguduit lumea sportului românesc. Georgiana Onea, în vârstă de 21 de ani, fotbalistă la FC Onești, s-a stins din viață, după o lungă și dureroasă luptă cu cancerul osos.

Tânăra și-a depistat problemele după un meci de fotbal. A fost lovită de o adversară, dar durerile au fost mai persistente și mai dureroase decât de obicei. Chiar dacă unii medici au considerat că are nevoie doar de repaus și nimic mai mult, tânăra a simțit că ceva nu este în ordine. A mers la București și a efectuat mai multe controale amănunțite. Verdictul a fost crunt: cancer osos.

Georgiana a mers în Italia pentru operație, însă rezultatul a fost unul trist pentru toată lumea. Mult prea trist!

Haideți

Urmăriți Playsport.ro și pe