Hamilton și-a vândut imperiul cu o sumă amețitoare. Cât costă și cum arată casa pe care pilotul de Formula 1 a luat 49 de milioane de euro | Galerie FOTO

Catinca Giosanu 23.09.2022, 09:29

Britanicul Lewis Hamilton (37 de ani), septuplu campion mondial în Formula 1, și-a vândut casa din New York. Imobilul în valoare de aproximativ 43 de milioane de dolari a fost scos la vânzare încă de anul trecut, însă abia acum și-a găsit un nou propietar. Cine a cumpărat casa de lux dotată cu piscină.

Lewis Hamilton și-a vândut casa din New York

De șapte ori campion mondial de F1, britanicul Lewis Hamilton este unul dintre cei mai bogați sportivi din lume. Anul trecut, Hamilton a scos la vânzare o casă în valoare de aproximativ 43 de milioane de dolari. Este vorba despre o proprietate în care au locuit de-a lungul timpului oameni precum Justin Timberlake, Harry Styles sau Jake Gyllenhaal.

Amplasamentul este situat undeva în Tribeca, la sud de Manhattan, New York. Surprinzător este că Lewis nu a locuit niciodată în casa din New York. El a cumpărat locuința în urmă cu mai mulți ani, dar mai are și alte propietăți.

Cum arată locuința de lux

Casa care tocmai a fost vândută se întinde pe trei etaje. Ea are, de asemenea, o terasă uriașă, numai bună pentru momentele de relaxare. Imobilul măsoară peste 2.700 de metri pătrați. În interior există cinci dormitoare, șase băi, o piscină privată, o bucătărie, precum și o bibliotecă.

Locuința dispune de un lift care face deplasarea de la un etaj la altul mai ușoară. Cumpărătorul a dorit să rămână anonim. De actele de vânzare-cumpărare s-a ocupat o companie din Seattle. Specialiștii au gestionat achiziția în locul său. Proprietatea vândută de Hamilton nu este însă singura casa de lux pe care sportivul o deține.

Lewis mai are un penthouse în New York și un conac în valoare de 20 de milioane de dolari în Londra.

Cine este Lewis Hamilton

Lewis Hamilton este un pilot britanic de Formula 1, considerat de mulți ca fiind cel mai bun pilot din istoria acestui sport. El s-a născut dintr-un cuplu mixt. Tatăl său este originar din Caraibe și are tenul închis. În schimb, mama campionului de Formula 1 are un ten deschis.

Hamilton este primul pilot mulatru din istorie care a participat la un mare premiu de Formula 1 pentru a câștiga un titlu mondial.

De la debutul său în categoria de top, Hamilton a câștigat șapte titluri mondiale, iar asta îl face să fie cel mai de succes britanic al tuturor timpurilor, precum și singurul anglo-saxon care a reușit să triumfe timp de patru ediții consecutive (în 2017, 2018, 2019 și 2020).

Urmăriți Playsport.ro și pe