Răzvan Burleanu a oferit prima reacție după discuțiile cu Răzvan Lucescu. „Am avut o întâlnire amicală”

Bordei Radu / 24.11.2021, 15:21
Răzvan Burleanu a oferit prima reacție după discuțiile cu Răzvan Lucescu. „Am avut o întâlnire amicală”

Răzvan Burleanu a încercat să îl convingă pe Răzvan Lucescu să preia echipa națională a României. Așa cum v-a informat Playsport, șeful de la Casa Fotbalului a mers în Grecia, pentru a se întâlni cu antrenorul celor de la PAOK. Cei doi, alături de Mihai Stoichiță, au luat masa împreună.

Totuși, speranțele ca Răzvan Lucescu să se întoarcă la lot sunt foarte mici. Antrenorul se simte bine la Salonic și a declarat, de mai multe ori, că nu ia în calcul întoarcerea în țară. Mai ales la naționala României, unde nu a avut o perioadă foarte bună.

Răzvan Burleanu a vorbit cu presa din Grecia. Ce le-a declarat elenilor șeful FRF

Ziariștii din Salonic au încercat să vadă cum s-au derulat discuțiile dintre Burleanu și Răzvan Lucescu. Președintele de la Casa Fotbalului nu a dorit să ofere, însă amănunte. Se pare că Burleanu nu a reușit să îl convingă pe Răzvan. După ce a fost refuzat și de Hagi, oficialii Federației continuă să caute un selecționer.

Am avut o discuție amicală, atât. Voi putea spune mai multe zilele viitoare. Acum nu vreau să spun prea multe, a precizat Răzvan Burleanu

Răzvan Lucescu a răspuns ofertei Federației. „Voi fi antrenorul lui PAOK”

Antrenorul a fost chestionat și el, la conferința de presă, pe marginea acestui subiect. Fanii lui PAOK vroiau să știe dacă vor rămâne fără antrenor. Lucescu junior nu a dorit să detalieze ce a vorbit la masa pe care a luat-o, alături de Burleanu și Stoichiță.

Nu este nimic de comentat. Sunt aici, sunt antrenorul lui PAOK, am contract pe 3 ani și vreau să rămân aici. Din partea mea nu este niciun fel de interes.

Pentru a concluziona, este o altă ocazie când m-am întâlnit cu președintele Federației, cu care mă cunosc. Este o altă ocazie, vreau să subliniez asta. Dar nu înseamnă nimic. Nu am nimic de comentat. Sunt antrenorul lui PAOK și voi fi antrenorul lui PAOK, a spus Răzvan Lucescu

Nu știam, acum aud, pentru că am fost prins cu partida cu Bayern, iar eu și Răzvan nu vorbim în zi de meci. E normal ca federația să se gândească la Răzvan, pentru că e un antrenor care a ajuns la un anumit nivel, cu o experiență semnificativă. Știe și ce înseamnă să conduci o echipă națională prin prisma mandatului său precedent. Dar vă rog să nu mă puneți să spun mai multe, fiindcă realmente nu cunosc detalii, a declarat și Mircea Lucescu, exclusiv, pentru Playsport