Haos la CSM București, după un sezon de coșmar! Adi Vasile, la un pas să fie dat afară! Ședință cu scandal

Gabriel-Alexandru Ioniță / 02.06.2022, 18:54
Haos la CSM București, după un sezon de coșmar! Adi Vasile, la un pas să fie dat afară! Ședință cu scandal

A început iureșul la secția de handbal feminin a celor de la CSM București, după ce echipa a pierdut titlul în „Liga Florilor” în fața Rapidului. Fostul viceprimar al Capitalei, din fondurile căreia este susținut acest club, a avut un discurs foarte dur la adresa antrenorului Adi Vasile, căruia i-a cerut demisia, pe un ton foarte vehement.

Consilierul general al Capitalei a pus tunurile pe secția de handbal feminin de la CSM București

Aurelian Bădulescu a fost viceprimarul Bucureștiului, din partea PSD, în mandatul Gabrielei Firea. Iar în prezent este liderul consilierilor PSG în Consiliul General al Capitalei. De asemenea, el susține că este unul dintre membrii fondatori ai CSM București.

Astfel, în baza acestor două calități, Aurelian Bădulescu susține că este îndreptățit să își spună părerea în legătură cu ceea ce se întâmplă la acest club. Iar părerea sa privitoare la rezultatele secției de handbal feminin nu este una deloc bună.

El s-a arătat extrem de supărat de ratarea titlului din Liga Națională. Mai ales că CSM București a pierdut în fața Rapidului, o echipă care nu mai avusese o secție de handbal feminin de mult timp.

Antrenorul Adi Vasile, principalul vizat al fostului viceprimar

Aurelian Bădulescu este de părere că principalul vinovat pentru această contraperformanță este antrenorul Adi Vasile. El susține că îl cunoaște pe acesta foarte bine și că nu are calități de antrenor, întrucât la bază este preparator fizic.

„Vă dau o veste proastă. Rezultatele Clubului Municipal Sportiv București pe anumite ramuri, dar și per total, sunt lamentabile. Pot să spun asta pentru că sunt printre cei mai vechi și unul dintre cei care au înființat CSM București. Mă găsiți la fondatori. Este pentru prima oară când rezultatele sunt. N-am cuvinte cum sunt.

Eu vă cer oficial să-l demiteți cât mai repede pe antrenorul care astăzi este la cârma acestei echipe. Eu l-am inventat pe acest domn când mai rămâneam în pauze, pentru că personalitatea jucătoarelor era mare. Și ăla mic, care la bază e preparator sportiv, nu antrenor, a luat frâiele acestui club.

Vă faceți de râs! E rușinos că am ajuns la nivelul acesta. Am ajuns ciuca bătăilor! Rapid, o echipă care nu mai avea secție de handbal de 7 ani, să ne bată ca pe ultima echipă din clasament.

De mâine voi posta poze cu membrii Consiliului de Administrație al CSM care îl susțin în continuare pe acest domn la conducerea clubului. Ascultați-mă, este slab, nu veți face performanțe cu el. Nu vă mai luați după anumite jucătoare care doar vă seduc și va iau banii din buzunare, în timp ce performanța este zero”, a spus fostul viceprimar al Capitalei, potrivit spotmedia.ro.

Probleme fără sfârșit pentru antrenorul lui CSM București

Nu este deloc o perioadă bună pentru Adi Vasile. Antrenorul lui CSM București este foarte aproape să fie îndepărtat din funcția de selecționer al naționalei feminine. Contractul său expiră la finalul acestei luni și se pare că noua conducere a FRH nu are de gând să i-l prelungească. Mai mult, Constantin Din, noul președinte, va demara vineri discuțiile cu posibilul înlocuitor al actualului selecționer.