„Horaţiu Feşnic, impecabil!” Prima reacție a lui Mihai Stoica, după remiza celor de la FCSB, care poate trimite titlul la CFR Cluj

Robert Zanfir / 14.05.2022, 23:45
„Horaţiu Feşnic, impecabil!” Prima reacție a lui Mihai Stoica, după remiza celor de la FCSB, care poate trimite titlul la CFR Cluj

Mihai Stoica a apreciat arbitrajul lui Horațiu Feșnic, după remiza dintre FC Voluntari și FCSB, 2-2. Gazdele au egalat dintr-o poziție de offside, iar CFR Cluj poate câștiga al cincilea titlu consecutiv.

Cristian Costin a adus disperarea la FCSB și bucuria în Gruia. Mijlocașul a marcat dintr-o poziție de offside, pe care brigada de arbitri nu a sancționat-o. FCSB a profitat de accidentarea lui Gabi Tamaș și a lui Meleke și a condus în două rânduri.

Prima reacție a lui Mihai Stoica, după remiza care poate trimite titlul la CFR Cluj

Imediat după meci, Mihai Stoica a recunoscut că arbitrajul lui Horațiu Feșnic a fost unul fără cusur. Totuși, managerul FCSB l-a arătat cu degetul pe arbitrul asistent Valentin Avram.

Horaţiu Feşnic impecabil, Valentin Avram – pe care l-am apreciat mereu – le-a oferit o şansă nesperată celor de la CFR. Cu VAR rămânea 2-1”, a scris Stoica pe Facebook.

Înaintea partidei, Mihai Stoica a avertizat că Horațiu Feșnic nu este într-o formă bună și că acesta a greșit foarte mult.

„Eu îmi doresc să arbitreze corect și foarte bine, dar acum nu e într-o formă extraordinară. Ieri a făcut o greșeală foarte mare, a spus Mihai Stoica înaintea partidei.

Florin Tănase: „Nu mă uit la CFR – Craiova”

„Suntem dezamăgiți. Păcat de munca noaastra, eram la mana noastră. Dar am luam un gol care a fost din offside. Eu nu am văzut reluarea, dar am înțeles că a fost offside.

Eram la mana noastră, am avut 2-1, poate că trebuia să fim și noi puțin mai șmecheri, să tragem de timp. Ne pare rău, ne pare rău pentru suporteri. Puteam să îi facem fericiți.

E frustrant, dar asta este. Trebuie să o luam de la capăt, daca nu vom reuși anul acesta. Anul viitor să nu mai greșim. Ce să fac? (daca mai are puterea să o ia de la capăt – n.r.). Nu ai voie să pierzi sau să te egaleze în ultimele minute.

Trebuie să muncim și să câștigam la anul. Nu mă uit la CFR – Craiova. Nu îmi place să mă uit. Daca e să mă încurce, mă voi bucura”, a declarat și Florin Tănase.

FC Voluntari – FCSB 2-2. ECHIPELE DE START:

FC VOLUNTARI: M. Popa – Meleke, Tamaș, Armaș – Ricardinho, Tavares, Droppa, I. Gheorghe, Al. Vlad – Nemec, Marcelo Lopes
REZERVE: Rîmniceanu, Briceag, C. Costin, C. Achim, Al. Ilie, L. Fulop, Merloi, Golan, Tehe
ABSENȚI: Budescu (accidentat), Rață (suspendat)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, A. Miron, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Mamut, Oct. Popescu
REZERVE: A. Vlad, Dumiter, Edjouma, I. Stoica, V. Gheorghe, Perianu, Musi, Vinicius, S. Șerban
ABSENȚI: Panțîru, C. Achim, Fl. Coman (accidentați)
ANTRENOR: Toni Petrea

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitri: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca), Valentin Avram (Bucureşti), Ferencz Tunyogi (Zalău)