I-a dat „ignore” lui Marius Șumudică! Edi Iordănescu a refuzat să intre într-o polemică pe subiectul CFR Cluj

Ștefănescu Dragoș / 13.10.2021, 11:58
I-a dat „ignore” lui Marius Șumudică! Edi Iordănescu a refuzat să intre într-o polemică pe subiectul CFR Cluj

Marius Șumudică a afirmat de curând că Edi Iordănescu instaurează o disciplină extremă la echipele pe care le antrenează. În replică, Edi Iordănescu i-a dat ”ignore” lui Marius Șumudică prin declarațiile sale subtile.

I-a dat ”ignore” lui Marius Șumudică

Marius Șumudică a făcut de curând o analiză a echipelor angrenate anul acesta în lupta pentru titlul de campioană a României. Referindu-se la situația de la FCSB, Șumudică a explicat că Edi Iordănescu a instituit o discplină extremă. Șumudică a precizat că rigorile impuse de Iodănescu sunt aproape de teroare.

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Șumudică într-o manieră elegantă și fără a intra în polemici pe subiectul CFR Cluj.

I-a găsit terorizați pe băieți la Cluj când s-a dus. Eu nu introduc teroarea, eu încerc să construiesc un mediu și nu vorbesc de condiții. La FCSB au fost condiții foarte bune tot timpul, la fel și la CFR și la Craiova. Sunt multe echipe care au început să înțeleagă ce important este să ai o infrastructură corectă, condiții de lucru, alimentație, vitaminizare.

Pentru mine este important mediul, însemnând procesul de pregătire, implicarea și concentrarea în antrenamente. Pentru mine este important să fie liniște în jurul terenului, să fie focusul total, echipa implicată 100%, să ne ducem antrenamentele așa cum trebuie ca să ne atingem obiectivele și să creștem. Pentru asta este nevoie să impui niște reguli pe care eu le consider firești.

Dacă Șumi (n.red. Marius Șumudică) le consideră terorizante, îmi însușesc. La câte am auzit și mi-am însușit în ultima perioadă nu mai contează una în plus. Sunt sigur că a spus în spirit de glumă. Fiecare antrenor are metodele lui, iar metodele bune sunt în final cele care dau roade, care funcționează”, a declarat Edi Iordănescu la DigiSport.

Marius Șumudică analizează pretendentele la câștigarea campionatului românesc

După despărțirea cu scandal de CFR Cluj, Marius Șumudică a stat o scurtă perioadă de timp fără vreun nou angajament. După ce a refuzat oferta celor de la FC U Craiova 1948, Marius Șumudică a preluat conducerea tehnică a echipei Malatyaspor. Înainte de plecarea în Turcia, fostul tehnician al CFR-ului a făcut o analiză a pretendentelor la titlu din România. Șumudică a vorbit și despre situația de la FCSB care s-a schimbat radical de la venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică.

Referitor la FCSB, e clar că a venit un antrenor cu o oarecare disciplină, un antrenor nu pot să-i zic rigid, dar care ține vestiarul într-o teroare, între ghilimele. Nu vreau să se scoată din context, să-l fac nu știu cum pe Edi, care e prietenul meu. Are aura asta de a ține grupul unit, disciplina e importantă și cred că valoarea individuală a jucătorilor va crește, iar cu Edi se vor bate la titlu”, a declarat Marius Șumudică.